Cjenkanje

Kalinić se vraća iz Ukrajine, Blackburn povisio odštetu

Foto: PA/Pixsell
Kalinić se vraća iz Ukrajine, Blackburn povisio odštetu
27.07.2011.
u 20:26
Nikola Kalinić, sada je sasvim sigurno, napušta Blackburn. Svi su mostovi popucali i zaista bi se morao dogoditi veliki zaokret da hrvatski napadač ostane u sastavu Roversa.
Pogledaj originalni članak

Pregovarao je Kalinić s ukrajinskim Dniprom, već se i vratio iz Ukrajine i, kako sada stvari stoje, naš napadač vrlo brzo mogao bi se priključiti kolegi iz reprezentacije Striniću i biti na raspolaganju treneru Juandeu Ramosu. Sada sve ovisi o Dnipru i Blackburnu, koji pregovaraju o odšteti.

Naime, Blackburn je prvo tražio 6,8 milijuna eura, Dnipro je pristao platiti toliko, ali sada su Englezi povisili odštetni zahtjev na 7,9 milijuna, a traže i bonuse za odigrane utakmice, što se penje i do devet milijuna eura!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SE
serđo
08:42 28.07.2011.

bonuse za postignute golove ne traže, ha ha ha

VO
vojvo
00:23 30.07.2011.

rekli bi kod nas ljudi s konja na magarca , očito je kako kad nema penala da taj kalinič nije nikakav igrač i zato ga se riješavaju ovi englezi , a što je još bitnije našli su naivnu udavaču

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:08 31.07.2011.

Nikola Penalinić.... na otoku se baš i nije nazabijao jer se tamo ne sude penali tek tako..... Ovo je njegova realnost.... Međutim, i takav bez kluba i unatoč što je odbio igrati za mladu repku, taj konj ima zacementirano mjesto u repki koju vodi DeBilić