daily mail

Kalinić veće pojačanje od Croucha

Foto: AFP
Kalinić veće pojačanje od Croucha
13.04.2010.
u 09:27
U ponedjeljak je Daily Mail započeo s popisom 50-orice nogometaša koje smatra najboljim pojačanjima za sezonu. Nikola Kalinić zauzima 43. mjesto.
Pogledaj originalni članak

Po desetoricu će engleski dnevnik objavljivati svakodnevno, a u petak okončati popis najboljim. U prvoobjavljeni dio liste smjestio se bivši napadač Hajduka, i to ispred, primjerice, Garetha Barryja (50.) i Petera Croucha (45.).

"Hrvatski internacionalac stekao je ime u Blackburnu u klupskom hodu do polufinala Carling Cupa, postigavši vitalni gol Chelseaju u četvrtfinalu, u utakmici u kojoj su Roversi pobijedili nakon izvođenja jedanaesteraca."

"Kalinićevo upoznavanje s Premier ligom teklo je nešto sporije, budući da je manadžer momčadi s Ewood Parka, Sam Allardyce, odlučio olakšati napadaču vrijednom 6 milijuna funti uhodavanje u engleski nogomet.

Ali, Kalinićeva visina, oko za pogodak i tehničke vještine ocrtavaju ga kao igrača kojeg će trebati gledati u budućnosti i donekle opisuju tvrdnje Slavena Bilića da je taj napadač 'budućnost hrvatskog nogometa'", zaključuje Daily Mail objašnjenje zbog čega je Kalinić uvršten na popis.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.