Heroj Blackburna

Kalinić zabio dva pogotka pa zaradio izravni crveni!

Foto: Pixsell
Nikola Kalinić
Foto: PA/Pixsell
Nikola Kalinić (1)
Foto: PA/Pixsell
Nikola Kalinić (1)
Foto: PA/Pixsell
Nikola Kalinić (1)
Foto: PA/Pixsell
Nikola Kalinić (1)
28.12.2010.
u 17:54
Nikola Kalinić donio je svom Blackburnu pobjedu nad West Bromwich Albionom s dva pogotka (3. i 54. minuta).
Pogledaj originalni članak

Nikola Kalinić - heroj Blackburna. Hrvatski je reprezentativac imao jednu od glavnih uloga u dvobojima 20. kola Premijerne lige. Prvi je put bio dvostruki strijelac u pobjedi svoga Blackburna (3:1) u gostima kod West Bromwich Albiona (dogodilo se to u 3. i 53. minuti), no i prvi je put dobio crveni karton. Naime, u 64. minuti, pri vodstvu njegove momčadi od 3:1, neoprezno je đonom startao na potkoljenicu suparničkog igrača Paula Scharnera, pa mu je sudac pokazao izravni crveni karton. No, rezultat se do kraja dvoboja ipak nije mijenjao. Bili su to Nikoli peti i šesti pogodak u Premijernoj ligi (treći i četvrti ove sezone), čime je nastavljena tradicija. Naime, svaki put kada je bio strijelac njegova je momčad došla do bodova. Četiri je puta pobijedila i jednom igrala neodlučeno (Manchester City ove sezone). Inače, strijelac trećeg pogotka za domaćina bio je Senegalac Mame Biran Diouf u 62. minuti, dok je jedini pogodak za domaćine zabio Thomas (17). Blackburn je s nova tri boda skočio za tri pozicije i sada je deveti.

Uspješan su dan imali i nogometaši Tottenhama koji su na White Hart Laneu došli do devetog slavlja ove sezone, nakon pobjede nad Newcastleom od 2:0.

Oba su pogotka pala u drugom dijelu, a strijelci su bili Aaron Lennon u 57. i Gareth Bale u 81. minuti. Luka Modrić igrao je za Spurse svih 90 minuta i asistirao za drugi pogodak, dok su Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar susret gledali s klupe. Tottenham je s nova tri boda preskočio Chelsea i sada je četvrti.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.