Medveščak - Villach 7:1

Kanaetov dres tražili od navijača po tribinama!

Foto: Danijel Kasap/Pixsell
Kanaetov dres tražili od navijača po tribinama!
06.11.2011.
u 19:56
Hokejaši Medveščaka i dalje gaze sve pred sobom. U 20. kolu EBEL-a pred 6500 navijača u prepunoj Ledenoj deklasirali su Villach sa 7:1 (1:0, 3:0, 3:1), te tako upisali petu pobjedu u nizu, što je rekordni niz otkako su u EBEL-u.
Pogledaj originalni članak

Golove za medvjede zabili su Kinasewich (2), Banham, Day, Pokulok, Naglić i Brine.
Zanimljivi detalj dogodio se uoči utakmice. Napadaču Dominiku Kanaetu negdje se zagubio dres, pa su klupski djelatnici po tribinama tražili nekoga s Kanaetovim dresom.

- Došao mi je Dado Ljubić i rekao da skidam dres, da ga posudim Kanaetu. Oni su mi u zamjenu dali dres od Waugha - opisao je navijač Bruno Rorzecer iz Dubrave.

- Dres mi je bio malo prevelik, ali očito je donio sreću, haha. Evo, idem odmah vratiti dres navijaču, doduše, imat će mu malo specifičnog hokejaškog mirisa. Morencyu se isto zagubio dres, no njemu su rezervni našli u Fan-shopu - prepričao je Dominik Kanaet nakon utakmice te dodao:

- Ovo je nešto nevjerojatno, ovo su neopisivi doživljaji, pogotovo kad publika kod rezultata 5:0 počne vikati "trpanje, trpanje". Ako ovako nastavimo, sigurno je barem finale lige - dodao je Kanaet.

Sjajan na golu opet je bio Robert Kristan, imao je 22 obrane (96 posto).

- U ovih pet utakmica pokazali smo vrhunsku igru, na dobrom smo putu da napravimo nešto jako lijepo za grad Zagreb - rekao je Kristan te dodao:

- Kemija u kabini je nevjerojatno dobra, najbolja u ove tri sezone otkad sam u Zagrebu.
Medvjedi su se zalaufali, pa je velika šteta što sada slijedi 10-dnevna stanka. Idući susret igraju 16. studenog u Jesenicama.

Rezultati 20. kola
: Medveščak - Villach 7:1, Znojmo - Graz 0:3, Jesenice - Vienna Capitals 3:2, Olimpija - Red Bull Salzburg 3:2 (produžeci), Alba Volan - KAC 5:2.

Poredak: Linz 31, Olimpija 24, KAC 23, RB Salzburg 22, Alba 22, Medveščak 20, Vienna 19 bodova...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KL
klubuhb1
21:25 06.11.2011.

Razbili su ih ko staru kantu, bravo. A Lix ? Pa on je najbolji golman lige. Triput bravo.

DU
Deleted user
11:51 07.11.2011.

Ljudi moji, u moru losih vijesti i predizbornih lazi svih boja, Medvjedi su melem na ranjenu dusu. Decki, hvala vam i samo naprijed. SUPER!