Hvala svima koji su za klupske krize poduprli igrače i mene, poručuje Igor Pamić.
– Hvala svima koji su za klupske krize poduprli igrače i mene. Žao mi je zbog svega što se dogodilo. Tužan sam kao sportaš – poručuje Igor Pamić dan uoči subotnje utakmice s Varteksom, prve prvenstvene otkako je suspendiran, pa oslobođen kazne netreniranja.
Igrači zaostaju za treninzima, jer su tri dana bili u štrajku, međutim njihov trener se više plaši kako se neugodna situacija odrazila na njihovo psihološko stanje.
– Ono može negativno utjecati na utakmicu, ali može čak biti i prednost – kaže Pamić, koji je u petak pogledao već bačenu snimku utakmice Hrvatskog dragovoljca i Varteksa.
Ne može precizirati u kakvoj su igrači formi, ali mu je najvažnije da su zdravi. Kapetan plavo-bijelih Josip Jerneić cijeni Varaždince.
– Varteks je dobra mlada ekipa, koja neće podcijeniti našu tjelesnu spremnost. U subotu će mi biti možda najteža utakmica. Stoga pozivam navijače da nas podrže, a obećajem im da će igrači poginuti na terenu za pobjedu – poručuje Jerneić.
Karlovčani uz Pamića: Ginut ćemo na terenu
Muškarci, oprez! Izbjegavajte ovih 10 namirnica ako želite sačuvati prostatu
Provedena su brojna istraživanja o povezanosti prehrane i zdravlja prostate, na temelju kojih su stručnjaci izolirali deset namirnica koje bi muškarci trebali izbjegavati
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Prijeti rat koji će zapaliti cijeli svijet? Što se krije u novom tumačenju Nostradamusove vizije
Čak i stoljećima nakon njegove smrti, njegova djela intrigiraju javnost i inspiriraju nove generacije stručnjaka koji pokušavaju iznova rastumačiti Nostradamusove riječi
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću