div sa šalate na twitteru

Karlović: Drago mi je da hrvatski mediji znaju prevoditi sa švedskog

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Karlović: Drago mi je da hrvatski mediji znaju prevoditi sa švedskog
21.10.2011.
u 22:29
Nakon što su mediji prenjeli vijest kako su među 41 tenisačem koje se sumnjiči za namještanje mečeva i naša dva igrača, poslije Marina Čilića oglasio se i Ivo Karlović.
Pogledaj originalni članak

Spomenuta informacija procurila je iz švedskog dnevnog lista SvD, a prenijeli su je skoro svi domaći mediji.

Naši tenisači našli su se na popisu sumnjivih tenisača, a na njemu se uz njih nalaze i Srbin Viktor Troicki, Talijan Simone Bolelli i još 11 igrača i igračica.

Medijima se prvi oglasio Marin Čilić koji kaže da su glasine potpuno neistinite.

- Šokiran sam, nemam riječi za to što sam čuo, obožavam tenis i ovakva stvar mi nikada ne bi pala na pamet. Veću glupost nisam čuo. - rekao je Marin

- Plasirati ovakvu vijest bez ikakvih dokaza i činjenica je kriminalno. Kladionice su postale sveprisutne u sportu i svi sportaši su pod sumnjom te sam baš zato jako teško primio ovu vijest. - nastavio je Čilić

- Prvi korak bit će mi kontaktirati ATP i vidjeti što oni kažu na sve ovo, a najbitnije je da se sazna istina.
Ovo će mi dati motiv više i inspiraciju da lakše pobjeđujem niže rangirane igrače. Što se tiče forme, osijećam se dobro, igram sjajno na treninzima. - zaključio je Čilić

Nakon Čilića oglasio se i Div sa Šalate koji je slučaj komentirao na svom Twitter profilu.

- Drago mi je da hrvatski mediji  znaju prevoditi sa švedskog. - ironičan je bio Karlović

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

HE
heron
23:14 21.10.2011.

Što to znači sumljiči ???

OB
-obrisani-
23:20 21.10.2011.

POGLEDAJTE KAKO ZARAĐIVATI NA KLADIONICI!!! SKENIRANI LISTIĆI! UKUPAN PROFIT 26 000 KN DO SADA! SAMO NORMALNI PAROVI! Dajem BESPLATNO sistem za klađenje (na čak 12 stranica s dokazima i primjerima) onima koji uplate pretplatu. Dajem i popust za nove korisnike, požurite dok još vrijedi (sistem gratis i popust na pretplatu!) VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M Nije lako, vali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). vPozdrav i sretno!

BP
bpza
23:09 21.10.2011.

Karloviću, to je bio AS od 250km na sat. Čestitam! Vjerujem u naše velike sportaše: Čilića i Karlovića. Umjesto da se kladionice sve zatvaraju, blate (i naše) sportaše!!!