PBZ ZAGREB INDOORS

Karlović izborio meč protiv Dodiga, Čilić saznao protivnika

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Daniel Brands
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivo Karlović
04.02.2014.
u 22:13
Karlović će u drugom kolu igrati protiv Ivana Dodiga, a protivnika je danas saznao i Marin Čilić, koji će prolaz u treće kolo tražiti protiv Dušana Lajovića.
Pogledaj originalni članak

Ivi Karlović trebala su točno dva sata da pobijedi Nijemca Daniela Brandsa rezultatom 6:7(4), 7:5, 7:6(3) i izbori drugo kolo PBZ Zagreb Indoorsa gdje će igrati protiv Ivana Dodiga.

Bio je to klasični meč Diva sa Šalate u kojem nije bilo previše prilika za oduzimanje servisa protivniku. U prvom setu Brands je imao tri takve prilike, a Karlović dvije, međutim nijedan tenisač to nije iskoristio. Odlučivala je 13. igra u kojoj je Karlović izgubio samo jedan poen na svoj servis, ali i to je bilo dovoljno za gubitak seta.

U drugom setu prilike za break nije bilo do jedanaeste igre, a onda je Ivo iskoristio jedninu break loptu u setu i uzeo servis Nijemcu. Nakon toga je bez problema odservirao za set i dobio sa 7:5.

U trećem setu tek se nešto malo igralo u prva dva gema, a nakon toga su oba tenisača uglavnom dobivala svoje servis gemove bez jednog ili možda s jednim izgubljenim poenom. Odluka o pobjedniku opet je pala u 13. igri, a za Brandsa više nije bilo povratka nakon što je Karlović poveo 4:0.

Karlović će u drugom kolu igrati protiv Ivana Dodiga, a protivnika je danas saznao i Marin Čilić, koji će prolaz u treće kolo tražiti protiv Dušana Lajovića.

ATP Zagreb, 1. kolo:

Phau - Pavić 6:3, 6:4
Lajović - Krstin 6:2, 6:3
Lacko - Struff 6:4, 6:4
Berrer - Ćorić 6:4, 3:6, 6:4
Karlović - Brands 6:7, 7:5, 7:6

>> Nijemci kobni za Hrvate: Ispali Ćorić i Pavić

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:44 05.02.2014.

Čast svim sportovima,ali Hrvatska futsal repka igra s talijanima za polufinale,a HRT prenosi drugorazredni tenis!!!