Mjesto na Dorsini

Karoglan preuzima klupu Istre? Garcia je visoko postavio ljestvicu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Hajduk i Schalke 04 na Poljudu odigrali prijateljsku utakmicu
10.06.2023.
u 11:57
Karlogan je pak na Poljudu bio deset utakmica i niti jednu nije izgubio prije no što ga je zamijenio Ivan Leko. Sada se spominje uz Istru 1961. čiji je trener, Urugvajac Gonzalo Garcia otišao prije isteka ugovora
Pogledaj originalni članak

Nasljednik Gonzala Garcije na klupi Istre 1961 mogao bi iti Mislav Karoglan. Urugvajac je dvije sezone proveo na stadionu Alda Dorsine i podigao klub sa začelja ligaške ljestvice do ruba Europe te uveo napadački i požrtvovni stil igre, no početkom lipnja je sporazumim raskidom ugovora otišao.

Karlogan je pak na Poljudu bio trener kadeta. Potom je radio kao pomoćnik Jensa Gustafssona i Valdasa Dambrauskasa. Nakon toga 10 utakmica je vodio prvu momčad Bijelih sa sedam pobjeda i tri remija da bi ga potom zamijenio Ivan Leko.

VEZANI ČLANCI:

Rođeni Imoćanin, tijekom igračke karijere bio je na poziciji napadača. Puno je mijenjao klubove u Hrvatskoj i inozemstvu. Igrao je za Posušje pa u Kamen Ingradu, Zrinjskom, izraelskom Hapoel Nazarethu, Širokom Brijegu, slovačkoj Žilini, singapurskim Armed Forcesima, Rijeci, Imotskom i Croatiji Zmijavci. Osim toga nastupao je i za U-21 reprezentaciju BiH.

VIDEO Gledatelj vrijeđao Livaju, intervenirala policija

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.