PROBLEMI U POLJUDU

Kažnjeni su samo zato što su htjeli razgovor s Balakovom

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Kažnjeni su samo zato što su htjeli razgovor s Balakovom
24.11.2011.
u 08:44
Trebotića je Balakov dva puta isprašio povišenim tonom, pogotovu kada se mladić žalio što nije u momčadi za utakmicu s Barcelonom.
Pogledaj originalni članak

Puno bure nakon izbacivanja iz momčadi Dinka Trebotića, Marija Tičinovića i Tomislava Glumca izazvala je izjava Hajdukova predsjednika Hrvoja Maleša: "Jedan je razbio vrata kuhinje, a drugi je Balakovu kazao da kupi kartu za Bugarsku. Takvi nam ne trebaju u Hajduku". Ima istine u tome, ali to nema veze s odlukom Balakova.

Prava je istina za svu trojicu, odnosno jedini njihov pravi grijeh što su se drznuli nekoliko puta tražiti sastanak s Balakovom kako bi ga pitali zašto ne igraju. Trebotića je Balakov dva puta isprašio povišenim tonom, pogotovu kada se mladić žalio što nije u momčadi za utakmicu s Barcelonom. Slična je priča i s Tičinovićem. A Glumčev je grijeh što je ljetos tražio da ide na SP igrača do 19 godina u Kolumbiju, s čime se Balakov nije složio, ali je mladi stoper ipak otišao.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
09:17 24.11.2011.

Igrač treba pričati na treningu i terenu a over primadone nek idu plesati labuđe jezero jer kao igrači nevrijede pišljivog boba.

PR
PraviPlavi
10:08 24.11.2011.

Novinar opet u elementu. Zašto pravdati igraće kada su u sukobu sa trenerom? Kada bi mentalitet bio takav da igraći dožive trenera kao svog nogometnog \'boga\', pola današnjih nogometnih problema nebi postojalo. Ako je trenera postavila uprava kluba, igrać može samo to prihvatiti i pokoriti se. Ako mu ne odgovara neka ide dalje. SVAKI NEPOSLUH treba žestoko kažnjavati a posebno verbalne ispade na račun trenera ili njegovih odluka. U ekipnom sportu NEMA demokracije. Zna se tko vlada i samo tako može i prosperirati. Trener mora imati autoritet, a vi novinari odj...te više sa ovakvim bezveznim podrškama. Ako nemate što normalno pisati, tražite si drugi posao. Na kraju krajeva kako si ti uspio saznati i utvrditi PRAVU ISTINU i što je njihov jedini grijeh?

Avatar babas
babas
09:05 24.11.2011.

Treba još bar trojicu udaljiti i dovesti prava pojačanja u zimskoj pauzi.