HD na Kantridi

Kek bez ijednog stopera: Ne zanima me utakmica s Dinamom

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Kek bez ijednog stopera: Ne zanima me utakmica s Dinamom
01.05.2014.
u 22:11
- Ulazimo u zadnji dio sezone bitno oslabljeni iako to ne utječe na naše želje i ciljeve. Istina je da su izostanci postali malo zabrinjavajući, ali imam puno povjerenje u igrače koji će igrati
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Rijeke u petak (18) igraju utakmicu koja bi u normalnim okolnostima spadala u običan radni dan na Kantridi. Uz dužno poštovanje, momčad Hrvatskog dragovoljca prema kvaliteti nije ni po čemu ravnopravan protivnik. Međutim, okolnosti nisu baš normalne. Momčad Rijeke koja će u petak igrati ima dosta labave veze s momčadi Rijeke, koja je ove sezone na Kantridi gazila puno snažnije protivnike od Dragovoljaca. Dovoljno je istaknuti da će na mjestu stopera vjerojatno debitirati Marin Leovac!

- Ulazimo u zadnji dio sezone bitno oslabljeni iako to ne utječe na naše želje i ciljeve. Istina je da su izostanci postali malo zabrinjavajući, ali imam puno povjerenje u igrače koji će igrati – kaže trener Matjaž Kek kojemu najveći problem predstavlja zadnja linija obrane.

Standardni stoperski par Knežević – Marić završio je sezonu, Mitrović je pocrvenio u Splitu, Datković je zimus otišao na posudbu u Speziju, a mladi Bagadur u Pomorac. U svlačionici stopera po vokaciji više nema! Povrh toga u petak neće igrati Sharbini, vjerojatno ni Kramarić... Obojica će izvjesno biti spremni za prvu utakmicu finala Kupa protiv Dinama iduće srijede.

- Ne zanima me utakmica Kupa protiv Dinama, usredotočeni smo na utakmicu za bodove protiv Dragovoljca. Pobjedom moramo napraviti pozitivan iskorak prema cilju, a to je drugo mjesto. Nije dobro ako netko počne unaprijed razmišljati o utakmicama, vidjeli smo u utakmicama Lige prvaka da se ništa unaprijed ne može planirati. Zato je nogomet toliko zanimljiv – kaže Kek.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Andreeejjj
22:53 01.05.2014.

MATJAŽ KEK koji kraaalj...svaka mu na mjestu...LEGENDA!!!