Pripreme našeg lidera

Kekove trupe novom pobjedom ušle u finale Atlantic cupa

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Kekove trupe novom pobjedom ušle u finale Atlantic cupa
05.02.2017.
u 08:08
– U Albufeiri se stvara momčadski duh među igračima Rijeke i pobjednička atmosfera.
Pogledaj originalni članak

Rijeka, kao vodeća momčad prvenstva, i na pripremama ne staje s pobjedama. Nakon subotnjeg slavlja protiv švedskog Djurgardensa (1:0) momčad Matjaža Keka plasirale se u finale Atlantic cupa, u kojem je čeka češki Jablonec.

Već u 22. minuti Rijeka je došla do prilike koju je iskoristila, Mišić i Ristovski namjestili su gol Andrijaševiću koji iz blizine u 22. minuti pogađa za konačnih 1:0. Kekove trupe bile su dominantne, prilike su se redale, no do kraja susreta nije bilo novih pogodaka. Šveđani se nisu snašli, pamtit će se tek prilika Berntsena, koji je pucao ravno u Prskala te Augustinssona koji je glavom pred kraj susreta gađao pokraj vrata. Na stadionu Bela Vista bilo je 200-tinjak gledatelja, a Kekova momčad igrala je u formaciji 4-2-3-1: Prskalo - Ristovski, Elez, Šofranac, Zuta - Mišić, Bradarić - Vešović (od 79. Čanađija), Andrijašević (od 68. Gavranović), Črnic (od 68. Matei) - Gorgon (od 90, Matić).

Igrači između utakmica u Portugalu šeću plažom! U podnožju njihova hotela, na mjestu gdje se sudaraju Atlantski ocean i Mediteransko more, dečki hodaju u trenirkama, a oružar Rijeke Rustem Gashi čak se i – okupao!

U klubu tvrde:

– U Albufeiri se stvara momčadski duh među igračima Rijeke i pobjednička atmosfera. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZG
Zgpurger
09:30 05.02.2017.

Ljudi moji Rijeka bila dominantna....Hahahaha, ja mislim da nismo istu utakmicu gledali.Šveđani su ih pritiskali bili bolja momćad i malo je falilo da izjednaće..Jako me iznenadlika Rijeka kad sam gledao, igraci izgledaju zmorno gube duele...Užas, ako ovak nastavi Dinamo 100% osvaja naslov