ZBOG 'PJESME'

Kelavi i Vrdoljaku 10.000, Dinamu 20.000 kuna

20.05.2009.
u 18:12
Pogledaj originalni članak

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević kaznio je s po 10.000 kuna Dinamove igrače Ivana Kelavu i Ivicu Vrdoljaka zbog nesportskog ponašanja na proslavi osvajanja naslova, pjevanja stihova neprimjerenog sadržaja. Za neprimjereno ponašanje i ostalih Dinamovih igrača i djelatnika u slavljeničkom autobusu klub je kažnjen s 20.000 kuna.

No, Štimčevi ljudi prijete da će naknadno prijaviti i direktora plavih Damira Vrbanovića. Točnije, učinio bi to glasnogovornik Udruge PHNL Tomislav Pašiček, koji naglašava da ima podršku Štimca i tajnika Nevenka Herjavca.

Druga strana pustila je priču da Pašiček nema legitimitet da prijavi nekoga, no ima i to će učiniti čim skupi dovoljno dokaza. Vrbanović, kojega se tereti i da je pjevajući “J... se, Splite” podizao srednji prst, negira da je učinio bilo što za što bi ga se moglo kazniti.

Osim slučajem Dinamovih pjevača, Vlajčević se bavio i Hajdukovom prijavom protiv sudaca Pristovnika i Krmara. No, nju je samo proslijedio Disciplinskoj komisiji HNS-a.

Pogledajte na vecernji.hr