Kad je tajfun uletio

Kerum pokupio i 50 ulaznica za ložu

Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Kerum pokupio i 50 ulaznica za ložu
19.07.2012.
u 19:31
Kada je gradonačelnik Splita Željko Kerum poput šerifa u srijedu uletio u Poljud nije samo preuzeo dokumentaciju o suspenziji Hajduka zbog slučaja Rukavina.
Pogledaj originalni članak

U hodu je pokupio i 25 ulaznica za A ložu i 25 ulaznica za B ložu za utakmicu protiv Skonta. Njegov stav se zna - \"ja sam gazda Hajduka i mogu raditi što hoću\". A predsjednik Nadzornog odbora Josip Paladino potvrdio je tu informaciju, s time da nije imenovao Keruma.

- Nitko ne može ući u bilo čiju kancelariju ili prostor i ponašati se nasilnički ili nekorektno prema ljudima u tom prostoru. Nitko ne može doći u dućan i uzeti dva para cipela i ne platiti! Nitko ne može doći u Hajduk i reći \"Daj 25 A i B loža\", uzeti ih i otići! To nije pristojno – kazao je Paladino.

U tom Kerumovu uletu ceh je platio i novi Hajdukov predsjednik Marin Brbić. Kerum mu je suho pružio ruku, nakon čega je Brbić pokupio svoje stvari i vratio se u Makarsku odlučan da neće postati predsjednik Hajduka. Međutim, dan poslije Brbić je ipak postao novi predsjednik. (om)

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:49 19.07.2012.

A kako bih bilo,da gledatelji i igraci upadnu u Krumove trgovine,i da otudje 50-ak tona mesa,i jos kaojekavih proizvoda.

EC
el commadante
20:03 19.07.2012.

------------------------- Nitko ne može doći u Hajduk i reći "Daj 25 A i B loža", uzeti ih i otići! To nije pristojno – kazao je Paladino. ------------------------- Pa di živi ovaj Paladino?? ... nije pristojno??... :))) Zemlja je do temelja opljačkana od strane likova kao što je Kerum, a ovog zabrinjava pitanje pristojnosti?? Biće još puno, puno gore.