GRADONAČELNIK ANGAŽIRAN

Kerum se uključio u spašavanje Hajduka

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
Kerum se uključio u spašavanje Hajduka
27.03.2012.
u 20:37
Gradonačelnik će sazvati sjednicu Gradskog vijeća gdje će se raspravljati o spašavanju kluba
Pogledaj originalni članak

Željko Kerum opet se uključio u aktivnosti oko Hajduka. Prvi put otkako je izabran novi Nadzorni odbor, sastao se s predsjednikom Josipom Paladinom i suradnicima. Tema razgovora bila je kako dovesti Hajduk do “nule”, opcije su dokapitalizacija ili kredit u kojemu bi Grad bio jamac. Konkretnog dogovora, naravno, nema, a tijekom idućih mjesec dana Kerum će sazvati sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će jedina točka dnevnog reda biti – spašavanje Hajduka.

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
21:33 27.03.2012.

Uzas i bijeda ....na sto smo spali..... I jos nam oni neradnici sjede u foteljama HNS-a. Krajnje je vrijeme za radikalne promjene...