ŽELJAN NOVCA

Khedira bira sjediti na tribina samo da se ne odrekne plaće

Khedira bira sjediti na tribina samo da se ne odrekne plaće
21.08.2014.
u 16:45
S obzirom da mu ugovor ističe sljedeće godine, Real na njemu ne bi zaradio ništa ako ostane.
Pogledaj originalni članak

Njemački reprezentativac Sami Khedira nije u milosti madridskog Reala, ne računaju na njega i zato mu nisu ni ponudili novi ugovor. No nije ga briga, ostat će na velikoj plaći makar sjedio na tribinama jer nigdje ne može dobiti uvjete kakve ima u kraljevskom klubu.

- S obzirom da mu ugovor ističe sljedeće godine, Real na njemu ne bi zaradio ništa ako ostane. No, Nijemcu je lijepo i Madridu i ne žuri mu se ići - piše španjolska Marca.

Sad će se vidjeti koliko mu je stalo do nogometa, a koliko do zarade. U ovih godinu dana može zaraditi više no u nekom drugom klubu, ali nakon što prođe ova godina cijena će mu dodatno pasti i na duže staze bi ostanak u Madridu bio katastrofalan potez za njegovu karijeru, ali i bankovni račun.

>> Arsenal od Reala kupuje Khediru za 30 milijuna eura

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.