STIGAO ODGOVOR

Klopp Perišiću: Tužakaš se kao da si u vrtiću! Začepi i treniraj

Foto: Reuters
Klopp Perišiću: Tužakaš se kao da si u vrtiću! Začepi i treniraj
15.11.2012.
u 18:59
Trener Borussije nema razumijevanja za Perišićevo žaljenje novinarima o statusu u momčadi
Pogledaj originalni članak

Nije dugo trebalo da pritužbe Ivana Perišića na status u momčadi Dortmunda dođu do trenera Jurgena Kloppa. Očekivano, nisu ga oduševile.

– Javno tužakanje spada u dječji vrtić, a ne u svijet odraslih. Jedan nogometni profesionalac, ako ne igra, treba začepiti gubicu, naporno vježbati i tako natjerati trenera da ga postavi u momčad, a ne žaliti se novinarima – oštar je bio Klopp.

Podsjetimo, Perišić je rekao da ne može izdržati situaciju u novoj sezoni u kojoj, u usporedbi s lanjskom, dobiva puno manje prilika te da ima osjećaj kako Klopp ima nešto protiv njega.

Preko agenta je javno poručio da traži novi klub već u siječnju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:24 15.11.2012.

Tsako se to radi u Njemačkoj a trebalo bi u svim ozbiljnim nogometnim ligama. Jurgene, samo tako...! Plači si i kukaj mami doma.

LC
luka_cro
22:37 15.11.2012.

Ivane, molimte ODLAZI ODATLE STO BRZE!!!

LI
liliZG
10:00 16.11.2012.

Amen!! Naši igrači imaju tu naviku stalnog kukanja, sjećate se samo što je Modrić izvodio da bi ga pustili?!? Dakle dok te plaća klub koji te plaća, šuti , treniraj i gotovo, bez egzibicija.....