Poljud rasprodan

Kod prekupaca ulaznice za zapad po 400 kuna

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Kod prekupaca ulaznice za zapad po 400 kuna
19.08.2010.
u 12:19
Dan prije utakmice planule su i posljednje ulaznice za dvoboj Hajduk – Unirea.
Pogledaj originalni članak

Red je i treći dan zaredom bio velik, a u prodaji se našao sektor "B", koji je inače koridor između tribina i gostujućih navijača.

– U cijeloj državi nered, a kod nas red. Eto, neka svi vide kako se radi – u šali je komentirao Hajdukov legendarni igrač Ivica Hlevnjak.

Pred Poljudom su se pojavili i prvi prekupci. Na crno su u prodaji ulaznice za zapad po cijeni od 400 kuna, a procjenjuje se da će dostići i cijenu od 100 eura.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
Dalmino
14:10 19.08.2010.

Ovo dokazuje da Za Hajduka se ne navija za Hajduka se živi!!!!!!!!!!! I PAPE I DIDA BILI SU TORCIDA!!!