kreće Winter Classic

Kostović: Mogli smo obući i kupaće

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Kostović: Mogli smo obući i kupaće
01.02.2013.
u 09:53
- Ovo sunce sjajno je za moj ten. Doduše, bilo bi ljepše da smo u Alpama na skijanju kada je ovako lijep dan... - rekao je Raymond
Pogledaj originalni članak

Za razliku od prošle godine kada je na Šalati bilo -15 stupnjeva, hokejaši Medveščaka jučer su se na 10 stupnjeva osjećali kao na plaži. Neki od njih (Greentree) trening su odradili sa sunčanim naočalama. Sunce je bilo toliko jako da je na jednoj strani klizališta bila voda, a ne led.

– Da je još malo toplije, mogli bismo trenirati u kupaćim gaćama. Nažalost, nisam uzeo sunčane naočale, pa sam lijepio neke trake ispod očiju koje navodno štite od refleksije sunca, ali baš i nisu pomogle. Uvjeti su slični onima u Puli, što je dobro jer smo Viennu pobijedili u takvim okolnostima – rekao je napadač Medveščaka Dario Kostović.

Trener Marty Raymond živi u Kaliforniji, pa mu sunce nije smetalo.

– Sviđa mi se, dobro je za moj ten. Doduše, bilo bi ljepše da smo u Alpama na skijanju dok je ovako lijepo vrijeme – našalio se Raymond, a onda u ozbiljnijem tonu dodao:

– Momčad je umorna, ali vjerujem da ta utakmica igračima biti dodatni motiv. Nakon toga je stanka od 12 dana tijekom koje ćemo se oporaviti. Vjerujem da će nam uskoro stići i pojačanje.

Nakon jučerašnjeg treninga posebno je impresioniran bio Nathan Perković.

– Na Šalati je baš starinski ugođaj, jedva čekam utakmicu.

Nathanu i igračima jedino je jučer na treningu smetao mekani led.

– Sunce ga je dosta uništilo, ali vjerujem da će to biti sređeno do utakmice.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.