Europska liga

Kova s Interom po čudo protiv Spursa, Chelseaju prijeti ispadanje

Foto: Reuters/Pixsell
Kova s Interom po čudo protiv Spursa, Chelseaju prijeti ispadanje
14.03.2013.
u 14:33
Nismo vježbali 11-erce jer u takvoj situaciji ionako odlučuje glava. Proći ćemo Steauu prije jedanaesteraca – kaže Rafa Benitez
Pogledaj originalni članak

Nakon što su u Londonu pregaženi sa 3:0, nogometaši Intera večeras će na San Siru u uzvratu osmine finala Europske lige tražiti čudo protiv Tottenhama.

– Izaći ćemo na teren s mišlju da možemo preokrenuti i proći dalje, no treba iskreno priznati da je naša momčad limitirana bez ozlijeđenog Milita – rekao je trener Intera Stramaccioni.

U posljednjih 13 utakmica Inter je svega tri puta pobijedio pa je Stramaccioni na rubu otkaza.

Mala je Interova šansa što su Spursi bez svog najboljeg igrača Garetha Balea (žuti kartoni). Naš Mateo Kovačić nije najavljen u prvih 11, trebao bi početi na klupi.

Dok je Tottenham na mali korak do četvrtfinala, drugi londonski klub Chelsea imat će težak posao nadoknaditi 0:1 iz prve utakmice protiv Steaue.

Zanimljivo, igrači Chelseaja nisu vježbali 11-erce.

– U takvim situacijama odlučuje glava, smirenost, a ne vježbanje. No vjerujem da ćemo sve riješiti prije jedanaesteraca – rekao je trener Chelseaja Rafa Benitez.

Anži gostuje kod Newcastlea (prva utakmica 0:0), a najbolji igrač ruske momčadi Samuel Eto’o jubilarni će stoti put nastupiti u europskoj utakmici.

– Zabio sam 44 gola u 99 nastupa. Nije to loše, ali važniji su mi trofeji. Zato želim s Anžijem osvojiti Europsku ligu – kaže Eto’o.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.