Veseli ga kontinuitet

Kovač: Protiv Brazila se možemo dostojno prezentirati pred milijardama ljudi

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Kovač: Protiv Brazila se možemo dostojno prezentirati pred milijardama ljudi
24.04.2014.
u 14:42
- Nemam još fiksnih 30 igrača za preliminarni popis. Ima još dovoljno utakmica, ali glavno je da svi budu zdravi
Pogledaj originalni članak

Hrvatski izbornik Niko Kovač obišao je Bad Tatzmannsdorf, bazu u kojoj će nogometna reprezentacija odraditi dio priprema uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu. Kovač je zadovoljan viđenim.

- Imamo dobre i intenzivne veze s Bad Tatzmannsdorfom. Stvorili smo prijateljski odnos i zahvalio bih domaćinima u ime Hrvatskog nogometnog saveza na lijepoj dobrodošlici. Momčad je ovdje bila jako lijepo primljena i nije bilo teško odlučiti o ponovnom dolasku, makar je bilo i drugih mogućih odredišta. Ovdje je posebno, najbolji su uvjeti i sve su nam želje ispunjene. Nema što domaćini neće za nas napraviti, a to je igračima vrlo bitno. Prošao sam mnogo kao nogometaš i znam što ovdje imamo. Napravili smo fantastičan posao dolaskom u Bad Tatzmannsdorf, rekao je Kovač za HNS.

Osvrnuo se i na popis igrača za SP.

- Nemam još fiksnih 30 igrača za preliminarni popis. Ima još dovoljno utakmica, ali glavno je da svi budu zdravi. Zadovoljan sam time što velika većina naših igrača igra u svojim klubovima, ne znam je li reprezentacija ikada bila u takvoj situaciji. Taj me kontinuitet veseli, a i igračima je jako važno da redovito igraju. Sigurno su to slatke brige za mene.

Podsjetimo, Hrvatska igra u skupini A s Brazilom, Meksikom i Kamerunom, a upravo protiv domaćina otvaramo natjecanje.

- Veselim se odlasku u Brazil. Moja je momčad mlada, perspektivna i ponosna što će igrati prvu utakmicu baš protiv Brazilaca. Hrvatska se na taj način može dostojno prezentirati pred milijardama ljudi.

>>Modrić bolji od Mandže, Real nadmudrio Bayern

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.