Kreće europska liga

Kovačić zbog gležnja upitan za sraz s Clujom

Kovačić zbog gležnja upitan za sraz s Clujom
14.02.2013.
u 09:36
Na službenoj internetskoj stranici Intera Mateo je demantirao da koristi bilo kakve društvene mreže, facebook i twitter
Pogledaj originalni članak

Nastup Matea Kovačića u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige protiv Cluja pod upitnikom je. Tako su objavili iz Intera uz objašnjenje trenera Andrea Stramaccionija:

– Mateo ima problema s gležnjem. U utorak je trenirao odvojeno, a u srijedu s momčadi. Nakon detaljnog pregleda odlučit ćemo o njegovu nastupu.

Čini se da će Mateo još malo pričekati debi na San Siru.

Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević konkurirat će za momčad kijevskog Dinama protiv Bordeauxa.

– Niko i ja jako naporno treniramo. U zadnje vrijeme nismo propustili ni jedan trening. Odlično je mentalno pripremljen, a što je najvažnije, obojicu nas zaobilaze ozljede. Niko će tek pokazati najbolje od sebe u utakmicama koje dolaze u Europskoj ligi i ukrajinskom prvenstvu – kaže Vukojević.

Uefin ždrijeb prvi je put u europskim natjecanjima spojio Napoli s Josipom Radoševićem i Viktoriju iz Plzena. Bit će to sjajna prilika Napolijevu napadaču Edinsonu Cavaniju da za svoj rođendan nastavi sa sjajnom formom. Do sada je u Europskoj ligi zabio sedam pogodaka. Lyon s Dejanom Lovrenom putuje u goste Tottenhamu, ali u lošoj formi. U prvenstvu su pobijedili u samo tri od osam zadnjih utakmica. Ivan Strinić i Nikola Kalinić s Dnjiprom putuju u Basel. (žj/VLM)

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.