Povratak Zanettija

Kovčić asistent u pobjedi Intera, Eduardo strijelac

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Kovčić asistent u pobjedi Intera, Eduardo strijelac
09.11.2013.
u 23:15
U 82. minuti u igru je ušao Javier Zanetti nakon što je neuništivi 40-godišnjak šest mjeseci pauzirao zbog ozljede.
Pogledaj originalni članak

Inter je u 12. kolu talijanskog prvenstva kod kuće svladao Livorno s 2:0, a asistenciju za drugi gol je upisao Mateo Kovačić.

Bivši dinamovac, za kojeg talijanski novinari tvrde da je nezadovoljan minutažom u Interu, je ušao u igru u 59. minuti i u sudačkoj nadoknadi lijepo proigrao Nagatoma za konačni rezultat. Inter je poveo autogolom Bardija u 30. minuti.

U 82. minuti u igru je ušao Javier Zanetti nakon što je neuništivi 40-godišnjak šest mjeseci pauzirao zbog ozljede.

- Odmah nakon operacije sam govorio da želim odigrati barem još jednu utakmicu ispred mojih navijača. Ne mogu tražiti više od toga. Nije se bilo lako vratiti s 40 godina i nakon šest mjeseci pauze. Drago mi je da se moj povratak poklopio s važnom pobjedom - rekao je Zanetti.

Inter je trenutno četvrta momčad lige sa šest bodova manje, ali i utakmicom više od prvoplasirane Rome.

Eduardo strijelac, Srna asistent

Šahtar je u 16. kolu ukrajinskog prvenstva slavio na gostovanju kod Goverla s 2:0. Drugi pogodak za Ukrajince u 72. minuti postigao je Eduardo da Silva koji je ušao sedam minuta ranije. Darijo Srna je izveo korner, a hrvatski reprezentativac najbolje reagirao.

Ibrahimović zabio tri gola

PSG je u 13. utakmici francuskog prvenstva na Parku prinčeva s 3:1 . Novi šou napravio je Zlatan Ibrahimović koji je zabio sva tri pogotka za svoju momčad.

Lile je odigrao 0:0 na gostovanju kod Guingampa pa je vodeći PSG trenutno ima četiri boda prednosti. No, to nije jedina dobra vijest za parišku momčad.

- Zlatan Ibrahimović je rekao da želi karijeru završiti u PSG-u i da će ovo biti posljednji klub za koji će igrati - obznanio je predsjednik kluba Naser Al-Kelaifi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Topgen
Topgen
13:57 10.11.2013.

Ta assistencija i ono sto joj prethodi , je bila velika majstorija. Pogledajte video.