Osijek - Dinamo 2:1

Krah Krunine koncepcije u Gradskom vrtu

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Krah Krunine koncepcije u Gradskom vrtu
10.02.2013.
u 21:02
Plavi nakon poraza u Gradskom vrtu od Osijeka (1:2) sada dočekuju Rijeku i idu Hajduku. Novi Dinamo bit će na ozbiljnoj kušnji
Pogledaj originalni članak

Dinamov ekonom Livio Cvrk kiselo se smješkao nakon osječke utakmice. Noseći stvari prema autobusu, otelu mu se...

 - Evo, pobijedili nas s našim loptama - dobacio je Crvk novinarima, otkrivši kako je Dinamo Osječanima posudio crvene lopte za njihovu prvu pobjedu nad Zagrepčanima nakon 2005. godine.

 Novi Dinamo tako je Zdravku Mamiću već na početku proljeća priuštio neočekivani stres. Zar je zbog \"toga\" trebalo ići mjesec dana u Tursku i Hercegovinu? Teško da je odlazak Kovačića tako nenadoknadiv gubitak, jer u Dinamu su još uvijek tri A reprezentativca (Šimunić, Ademi i Sammir), a plavi su iskazali dugo neviđenu nemoć. Neviđenu otkad je Jurčić posljednji put bio trener...

- Teško je bilo igrati po snježnom terenu, no ne smiju nam se dogoditi onakve pogreške kod pogodaka. Imam novu ulogu, još se privikavam. Osjeti se nedostatak Kovačića, ali uvjeren sam da ćemo u sljedećim utakmicama biti bolji - kazao je Sammir.

Arijan Ademi u ovome je tjednu debitirao za reprezentaciju i postigao prvi prvoligaški pogodak za Dinamo.

- Nismo očekivali ovakav kiks, šteta što odmah na početku proljeća nismo uzeli tri boda - dodao je Ademi.

Dinamov trener Kruno Jurčić nije izgledao razočarano poslije utakmice.

 - Tražio sam igru s puno kratkih pasova, ali okolnosti (teren) nisu nam odgovarale. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo pokušali igrati, ali sam izrazito nezadovoljan načinom na koji smo primili pogotke, vrlo jeftino i naivno - kazao je Jurčić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar jocker-3
jocker-3
21:14 10.02.2013.

U iduih 5 utakmica dinamo gubi prvo mjesto,na kraju prvenstva bit će tek treći....Jurčić trenira dinamo kao da ga plaća Hajduk...

JA
JackRussell
21:33 10.02.2013.

Meni sada stvarno ništa nije jasno, par zar hrvatko prvenstvo nije namješteno kako mnogi tepaju? Pa kako je onda Dinamo mogao izgubiti od tamo nekog Osijeka? To nije moguće kad su namjestili prvenstvo, jel?

DU
Deleted user
06:27 11.02.2013.

Da, hladan je ovo tuš bio u uvodu u nastavak sezone. Ipak, očekujemo ispravak već u idućem kolu i začetak novog pobjedničkog niza. Sve najbolje Građanskom, nacionalnoj svetinji.