SPREMAN ZA BUGARE

Kramarić: U Sofiji će biti luda atmosfera, ali sigurno ne kao u Dugopolju

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ćorluka
07.10.2014.
u 18:31
– U Sofiji nas čeka ludi ambijent, ali to me ne brine previše. Vjerujte, ništa se ne može usporediti s utakmicom u Dugopolju – rekao je Kramarić koji je očito još pod dojmom utakmice s Hajdukom u nedjelju
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić u ponedjeljak je propustio trening reprezentacije zbog zatezanja u mišiću. No, nije bilo ništa ozbiljno, odlučeno je da zbog predostrožnosti neće trenirati. Napadač Rijeke sada je sasvim spreman za utakmicu s Bugarskom u petak.

– S ozljedom nema nikakvih problema, spreman sam za Sofiju. Nadam se minutaži, ali je, dakako, sve na izborniku – rekao je Kramarić pa najavio utakmicu.

– U Sofiji nas čeka ludi ambijent, ali to me ne brine previše. Vjerujte, ništa se ne može usporediti s utakmicom u Dugopolju – rekao je Kramarić koji je očito još pod dojmom utakmice s Hajdukom u nedjelju.

Konkurencija u reprezentaciji je velika.

– Naviknuo sam na to i ne bojim se konkurencije. Vjerujem u sebe i radim pošteno.

Kramarić igra odlično u Rijeci pa nije čudo da je izazvao interes stranih klubova.

– Ne zamaram se time. Moje je samo da se koncentriram na igru. Razmišljam o pogocima, a ne transferima.

>> Ćorluka: I mi braniči možemo zabiti. Snažni smo i imamo velike glave

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

1K
100%kaj
19:32 07.10.2014.

Niti Krama a niti niko normalam nije pod dojmom tkz atmosfere u dugopolju nego su normalni ljudi pod dojmoj nereagiranja pravne države koja dozvoljava takvo divljaštvo.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
19:06 07.10.2014.

Previše ga dižete a to nevalja, samo nemojte poslje pljuvati a toga bude jer takav smo narod..

Avatar Idler 3
Idler 3
20:04 07.10.2014.

Pitanje je jel bu Krama uopće igral, a pitanje je i koju formaciju bude Niko postavil. Ak su Olić i Perišić spremni mislim kak bude počel....al na klupi !?