Uzeo broj 27

Kramarić trenirao s Hoffenheimom: 'Nadam se da ćemo ostati u ligi'

Foto: Twitter
Andrej Kramarić
Foto: Hoffenheim
Andrej Kramarić
20.01.2016.
u 19:02
– Kramarić je izuzetno efikasan napadač i sigurno nam može pomoći. Drago mi je što smo ga uspjeli dovesti, rekao je direktor njemačkog kluba Alexander Rosen
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić novi je igrač Hoffenheima. Hrvatski napadač do kraja sezone igrat će u Bundesligi na posudbi, što smo već i najavili prije nekoliko dana. Bivši igrač Rijeke i Dinama tamo želi vratiti minutažu koja mu je nedostajala u Leicesteru, u kojem se nije nametnuo treneru Claudiju Ranieriju.

– Jako sam uzbuđen što ću igrati u Hoffenheimu i Bundesligi. Dat ću sve od sebe da ostanemo u ligi. 

Krama je uzeo broj 27 i već održao prvi trening sa svojim novim suigračima.

– Kramarić je izuzetno efikasan napadač i sigurno nam može pomoći. Drago mi je što smo ga uspjeli dovesti – rekao je direktor njemačkog kluba Alexander Rosen.

Hoffenheim se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice nakon prvog dijela sezone i trebat će Kramarićeve golove kako bi se zadržao u najelitnijem društvu.

>>Tata Kramarić: Andrej je probudio Rijeku i Leicester, nadamo se da će i Hoffenheim

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
18:33 21.01.2016.

Sada će se opustiti, uživati u okruženju i dokazati svoju pravu vrijednost golgetera. Bravo Krama!