ENGLESKI MEDIJI

Kranjčar među najslabijima unatoč pogotku

Foto: Reuters
Kranjčar među najslabijima unatoč pogotku
28.03.2010.
u 11:37
Unatoč spretnom pogotku vanjskim dijelom kopačke Niko Kranjčar nije zaslužio visoke ocjene za svoju igru tijekom pobjede Tottenhama protiv Portsmoutha u 32. kolu Premiershipa.
Pogledaj originalni članak

Peter Crouch i Niko Kranjčar bili su strijelci protiv momčad gdje su igrali do prelaska u Tottenham, a Times i Sky Sports nisu pretjerano dobrim ocijenili nastup Kranjčara unatoč golu kojim je za 2-0 slomio posljednjeplasiranu momčad prvenstva.

Dobio je šestice po oba suda, s tim da je po Sky Sportsu bio najslabiji na terenu uz Eidura Gudjohnsena u domaćem sastavu. Svi ostali su dobili sedmice (pa tako i Luka Modrić), dok je igračem utakmice (ocjena 8) proglašen Gareth Bale.

Modrić je također ocijenjen sedmicom i po Timesu, kao još petorica nogometaša Harryja Redknappa.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:57 28.03.2010.

Dali je on taj pogodak, majstorski zabio ili je zabio na srecu... Danas pisete ,, unatoc sretnom pogodku, vanskim djelom kopacke\" Juce pisete, citiram ,,Niko mjstorski zabio svom Portsmouthu\" Vecernjak, odlucite se!!!!!!!!!!!!

RA
rab555
16:20 28.03.2010.

daj malo bolje procitaj tekst, pise spretno a ne sretno

OB
-obrisani-
22:20 28.03.2010.

Sta vam je spretno, valjda treba da pise vjesto...