CRNA GORA

Kranjčar nastavio niz: još nema kvalifikacijski poraz

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
Kranjčar nastavio niz: još nema kvalifikacijski poraz
05.09.2010.
u 13:55
- U utorak igramo u Sofiji protiv na Wembleyu uzdrmane Bugarske i optimist sam, nemamo što izgubiti – kaže Cico.
Pogledaj originalni članak

Zlatko Kranjčar počeo je na klupi Crne Gore u kvalifikacijama za EP 1:0 pobjedom protiv Walesa i tako nastavio niz: vodeći Hrvatsku i Crnu Goru nema ni jedan kvalifikacijski poraz!

– Dominirali smo protiv odličnog Walesa i nakon 1:0 imali smo još nekoliko prilika. Tek smo na kraju malo i drhtali – rekao je Cico jutro poslije vrijedne pobjede.

Wales je u 83. minuti pogodio gredu, dvije minute potom gostima opravdano nije priznat pogodak.

– Da, opasno smo živjeli, ali smo sačuvali pobjedu, koju je oko 10.000 navijača u Podgorici burno proslavilo. Ozračje je bilo fenomenalno.

Mirko Vučinić zabio je gol odluke, bio je i najbolji igrač dvoboja.

– Od Vučinića se to i očekuje, izvanredan je nogometaš, koji se posve podredio momčadi. Šteta je što do zime ne možemo računati na teže ozlijeđene Jovetića i Drinčića.

Inače, crnogorski su mediji uoči utakmice potencirali da je Kranjčar za reprezentaciju bivše Jugoslavije baš na tom stadionu u Podgorici (onda je to bio Titograd) zabio gol Walesu u kvalifikacijskom susretu za EP; bilo je 4:4!

– Naša je realnost borba za drugo mjesto sa Švicarskom, Walesom i Bugarskom. U utorak igramo u Sofiji protiv na Wembleyu uzdrmane Bugarske, putujemo rasterećeni, želim da odigramo hrabro i optimist sam. U Sofiji nemamo što izgubiti – kaže Kranjčar.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
14:37 05.09.2010.

Do utorka ima ,Bugari su napaljeni .... Nece dobro proci,a na Wembleju ce proci isto kao i Bugari....

TH
ThePunisher
15:33 05.09.2010.

Cici i Crnoj Gori sretno za kvalifikacije. Dokazao si onim desničarskim medijama CG da možeš pobjediti kad je važno i sve izgubljene utakmice u prijateljskim susretima sada više ništa ne znače.

EU
eugen
19:29 05.09.2010.

Fala Bogu sto si dosa u Crnu Goru brate Cico!! Nek Ti je sretna pobjeda junace!!!Bice toga jos,a sljedeci su Bugari!Viva vero Montenegrro!!E viva!