DERBI NA ANFIELDU

Kranjčar: Ne mogu dočekati susret s Liverpoolom!

Foto: Reuters
Kranjčar: Ne mogu dočekati susret s Liverpoolom!
07.01.2010.
u 16:17
- Bit će teško. Nikad na Anfieldu nije lako, ali mi se nadamo da smo sposobni odigrati s Liverpoolom ravnopravnu utakmicu - kaže Kranjčar.
Pogledaj originalni članak

U nedjelju derbi 21. kola Premiershipa na Anfieldu igraju nogometaši domaćeg Liverpoola i gostujućeg Tottenhama. Utakmici se neobično raduje hrvatski veznjak londonske momčadi Niko Kranjčar.

- Ne mogu se načekati. To je velika utakmica za nas – izjavio je Niko Kranjčar u ekskluzivnom razgovoru za Tottenhamovu televiziju.

- Radi se o srazu dviju momčadi kojima je cilj plasman među četiri najbolje momčadi na kraju sezone. Mi smo u fenomenalnoj formi, oni su ušli u odličnu formu također pobijedivši u dvjema posljednjim prvenstvenim utakmicama. I mi i oni igramo s puno samopouzdanja u ovom trenutku.

- Bit će teško. Nikad na Anfieldu nije lako, ali mi se nadamo da smo sposobni odigrati s Liverpoolom ravnopravnu utakmicu. Nismo primili pogodak u posljednjih pet utakmica. Učinit ćmo sve što budemo mogli da nam mreža ostane netaknuta i na Anfieldu.

- Ova se utakmica zapravo igra za šest bodova. Pobijedimo li, ostvarit ćemo lijepu prednost u odnosu na Liverpool.  No, to ne znači da će išta biti riješeno. Čeka nas još 18 utakmica.

- Moramo vjerovati u svoje mogućnosti, davati maksimum u svakoj utakmici pa tako i na Anfieldu. Želimo poslati poruku da smo stvarno dovoljno dobri za ulazak u veliku četvorku engleskog nogometa.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.