EURO NOGOMET

Kranjčar se vratio nakon ozljede; Dudu i Srna igrali u porazu Šahtara

Foto: Clive Gee/Press Association/PIXSELL
Kranjčar se vratio nakon ozljede; Dudu i Srna igrali u porazu Šahtara
12.04.2014.
u 15:41
Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu, dok je Eduardo izašao iz igre u 69. minuti u porazu Šahtara kod Vorskle 0:1.
Pogledaj originalni članak

Niko Kranjčar vratio se na travnjak nakon malo manje od mjesec dana pauze zbog ozljede zadnje lože. Dogodilo se to u utakmici 42. kola Championshipa između QPR-a i Nottinghama koja je završila pobjedom njegove momčadi sa 5:2.

Hrvatski reprezentativac na teren je ušao u 77. minuti umjesto Hoiletta pri rezultatu 2:2. Nakon njegovog ulaska QPR je stigao do pobjede golovima Onuohe (84'), Morrisona (90') i Zamore (90'+2).

Inače, domaćin je poveo već u 2. minuti preko Benayouna. Nottingham je izjednačio u 37. minuti preko Lascellesa. Novo vodstvo QPR-u u samoj završnici poluvremena donio je Hoilett. Gosti su izjednačili u 75. minuti preko Derbyshirea, međutim nakon toga su na scenu stupili Kranjčar i suigrači.

QPR je na trećem mjestu sa 73 boda i vrlo vjerojatno ga čekaju kvalifikacije za Premiership.

Poraz Šahtara

Šahtar je u 22. kolu ukrajinskog prvenstva izgubio na gostovanju kod Vorskle 0:1. Gol odluke zabio je Jahović u 84. minuti.

Foto: DPA/PIXSELL

Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu za goste, dok je Eduardo izašao iz igre u 69. minuti.

Domagoj Vida odigrao je 90 minuta u remiju kijevskog Dinama kod Karpatyja 2:2, a u 86. minuti je dobio žuti karton. Gosti su dva puta vodili golovima Velosa i Mbokanija, a domaćini su se vraćali preko Fedorcuka i Hladkyja.

Ivan Strinić igrao je cijelu utakmicu, a Nikola Kalinić do 59. minute u minimalnoj pobjedi Dnjipra 1:0 protiv Zaporožja. Gol odluke zabio je Seleznjov u 75. minuti.

>> Ozlijeđeni Niko Kranjčar zabrinuo izbornika

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar insideout
insideout
16:53 12.04.2014.

QPR je na trećem mjestu sa 73 boda ...........koliko ja znam QPR nije na trecem nego cetvrtom mjestu, ima isti broj bodova ko derby koji je treci jer ima bolju gol razliku , sa tim, dok ovo pisem derbi igra I rezultat je 1:1 znaci ako derby pobjedi pobjeci ce QPR 3 boda koji ce ostati na cetvrtom mjestu na kojem je I sada.