Daroviti Matej Krtalić

Krmar: Djed mu je igrao u Dinamu, zašto ne bi i on!?

Foto: AFP
Krmar: Djed mu je igrao u Dinamu, zašto ne bi i on!?
20.11.2009.
u 11:40
Šesnaestogodišnji Požežanin Matej Krtalić nedavno se iz kadetske momčadi koju vodi trener Goran Jurković "preselio" u juniore NK Slavonije, u kojima igra na poziciji veznog igrača.
Pogledaj originalni članak

– U početku me četiri godine trenirao Milan Krmar, a onda sam prešao u NK Požega. Prije dvije godine vratio sam se u kadete Slavonije. Sada sam tamo drugu sezonu, ali ne igram za kadete jer sam bio željan izazova te zaigrao za juniore – ističe Krtalić, koji pohađa drugi razred Obrtničke škole.

I poznati požeški trener Krmar hvali mladog veznjaka.

– Kadet je po godinama i za svoju je dob dosta napredovao, ali bude li marljivo trenirao, može još i više. Ako bude na djeda Slavka Kluna, koji je nekada bio odlični obrambeni igrač Slavonije i zagrebačkog Dinama, bit će zasigurno igrač kojim ćemo se svi u Slavoniji ponositi – kaže Krmar.

Juniori NK Slavonije jesenski su dio prvenstva pri vrhu ljestvice.

– Kvalitetna smo momčad i dobri prijatelji i tu je tajna naših lijepih rezultata – zaključio je Krtalić koji u slobodno vrijeme voli čitati povijesne knjige o bitkama Grka i Rimljana, a ponekad i zapjevati. No, lopta mu je, kaže, ipak najdraža!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.