Hajduk - Skonto

Krstičević: Našoj mladoj momčadi publika će oprostiti pogreške

Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
Krstičević: Našoj mladoj momčadi publika će oprostiti pogreške
19.07.2012.
u 08:42
– Gledali smo sedam utakmica Skonta koji prima malo pogodaka, brani se sa svih deset igrača – kaže trener Hajduka.
Pogledaj originalni članak

U sjeni svih zbivanja oko borbe za fotelje, u Poljudu se večeras otvara nogometna sezona. Hajduk u 2. pretkolu Europske lige ugošćuje Skonto iz Rige (20.30). Uzvrat je za sedam dana u Letoniji, a trener Mišo Krstičević pokušava kontrolirati momčad. Nije lako voditi Hajduk u najtežim trenucima u povijesti, uprave nema, ne zna se tko pije, a tko plaća. Odnosno, zna se tko pije, a zna se i da će sve na kraju platiti Hajduk.

– Zadovoljila bi me pobjeda bez primljenoga gola. Gledali smo sedam utakmica Skonta koji prima malo pogodaka, brani se sa svih deset igrača, čeka kontru – kaže Krstičević.

Ima neke dvojbe oko sastava, pogotovu u veznoj liniji, u kojoj neće biti Anasa Sharbinija. No Krstičevićev je najveći problem što će utakmica protiv Skonta biti i prva ovosezonska službena utakmica.

– Veliki nam je problem što nismo imali generalnu probu. Igrali smo dosta utakmica međusobno, ali nedostajat će nam ta jedna prava provjera – smatra Krstičević.

Ozlijeđenih uoči Skonta nema i to je najveća zadovoljština Krstičeviću kojemu neki poljudski kuloari predbacuju žestoke treninge.

– Medicinska služba nema pacijenata, a kuloarske priče me ne zanimaju. Zanima me moćan Hajduk, koji ima fizičku i psihičku snagu. Ovo je mlada momčad koju će publika podržati, kojoj će znati oprostiti i pogreške. A sigurno neće nedostajati borbenosti, agresivnosti i želje za pobjedom – kazao je Krstičević.

Protiv Skonta bi trebali igrati: Blažević – Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović – Radošević, Andrijašević, Caktaš, Trebotić – Maglica, Vukušić.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:11 19.07.2012.

Bod k'o kuća.