Azijska Liga prvaka

Krunoslav Lovrek zabio hat-trick u pobjedi Jeonbuka

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Krunoslav Lovrek zabio hat-trick u pobjedi Jeonbuka
10.05.2011.
u 12:01
Krunoslav Lovrek, nekadašnji igrač Zagreba i Hajduka, zabio je tri gola u pobjedi Jeonbuka protiv Areme (6:0), u 6. kolu azijske Lige prvaka. Tom je pobjedom korejski klub osigurao prvo mjesto u skupini G
Pogledaj originalni članak

Hrvatski je nogometaš odličnu igru okrunio hat-trickom. Njegov je klub prvi krug natjecanja završio s pet pobjeda i jednim porazom. Za drugo mjesto u toj skupini  Cerezo Osaka je pobijedila Shandong Luneng (4:0), koji je donedavno vodio Branko Ivanković. Sada je taj kineski klub privremeno preuzeo njegov pomoćnik Rajko Magić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

AC
acmilano
13:04 10.05.2011.

Uf,dobar je taj Lovrek igrac... Zamislite zabil je tri gola u Japanu...jaka je to liga !!!

AC
acmilano
13:08 10.05.2011.

Dobro,u kojoj to vukoj***** igra nas dicni Hrvat Kruno... jel to Japan ili Kina...??? Da nije Jeonbuk slucajno iz Italije,Spanjolske,Engleske ili Njemacke ?

OB
-obrisani-
13:04 10.05.2011.

Krunoslav Lovrek zabio hat-trick u pobjedi a odgovorni iz njegovog kluba Jeonbuka izjavili da skoro posle svakog treninga ili utakmice iz njihove slačionice nestanu 3 novčanika ili 3 lopte..