IZOSTAO S PRESICE

Kus: Neka sada Repeša plati kaznu za kašnjenje

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Kus: Neka sada Repeša plati kaznu za kašnjenje
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
16.04.2012.
u 14:26
– Igrat ću dok god budem imao volje dolaziti na treninge i, iako će možda zvučati smiješno, još mogu igrački napredovati – kaže 33-godišnji Kus
Pogledaj originalni članak

– Sad će, evo, samo što nije. Pričekat ćemo ga još minutu... – govorila je Cibonina glasnogovornica Martina Šourek.

Prošlo je pet minuta, a trener Jasmin Repeša javio je da ne ipak stiže na zakazanu konferenciju za novinare.

– Sad neka on plati novčane penale kako i mi moramo za kašnjenje na trening, ha, ha... – našalio se Davor Kus i u Jaskovu tonu najavio utakmicu kod Jollyja (20 sati). Iako su jedina stopostotna momčad u Ligi za prvaka, slabije izdanje protiv Svjetlosti vukovi su doživjeli kao veliko upozorenje.

– Ne smijemo više ''propuštati'' protivnike, a utakmica u Šibeniku iznimno nam je važna jer u petak igramo s Cedevitom koju moramo dočekati u što boljem raspoloženju – rekao je Kus.

Antwain Barbour Šibenčane također smatra opasnošću.

– Bit će teško jer nije lako nikoga dobiti dva puta zaredom. Ovo će biti još jedan korak prema osvajanju naslova prvaka – smatra Cibonin Amerikanac i ocjenjuje svoju prvu sezonu pod Tornjem.

– Kad se podvuče crta, bila je to dobra sezona. Nije bilo lako promijeniti tri trenera, ali profesionalac sam. Ugovor mi je do kraja sezone, ne znam još hoćemo li pregovarati o produljenju, ali Zagreb je jedan od najljepših gradova u kojima sam igrao i volio bih ostati.

Kusu su uskoro 34 godine, no o prekidu karijere ne razmišlja.

– Planiram igrati dok god budem imao volje dolaziti na treninge. Pogotovo bih ostao u Ciboni gdje se osjećam najbolje. Može možda smiješno zvučati, ali ja još uvijek mogu napredovati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.