LA LIGA

Barcelona 11. put zaredom pobijedila Levante, Messi zabio dvaput

Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona 11. put zaredom pobijedila Levante, Messi zabio dvaput
20.09.2015.
u 22:39
Završilo je 4:1 i uz Messija su zabili Bartra i Neymar za Barcu te Casadesus za Levante
Pogledaj originalni članak

Barcelona nije imala ni 11. put zaredom problema protiv Levantea i pobijedila je 4:1, ali ono o čemu se priča jest šesti promašeni jedanaesterac od strane Lionela Messija.

No Argentinca, njegove suigrače i trenera Luisa Enriquea to ne brine previše jer zabio je najbolji nogometaš Barcelone dva pogotka i za jedan asistirao. Uz njega su se pridodali još Neymar i Bartra. A upravo je Bartra bio taj koji je u 50. minuti "otključao" vrata Levantea te otvorio put za ostale da se prestanu mučiti.

Neymar se u strijelce upisao u 56. minuti, potom Messi zabija s bijele točke u 61., da bi pet minuta kasnije počasni pogodak postigao Casadesus. Zatim je u 76. imao Messi novu priliku s bijele točke i nije uspio zabiti, ali se iskupio pogotkom iz igre u 90. minuti. Naš Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta.

Sad Barca ima 12 bodova u četiri, a Levante je predzadnji sa svega dva. Što se tiče Messija, ima tri pogotka u ovoj sezoni, Ronaldo je prvi s pet kojih je zabio Espanyolu, iza je s četiri Nolito (Celta) i po tri uz Messija imaju Aduriz (Athletic), Bakambu (Villarreal) i Benzema (Real Madrid).

REZULTATI:

Sevilla - Celta 1:2
Deportivo - Sporting 2:3
Villarreal - Athletic Bilbao 3:1
Barcelona - Levante 4:1
Las Palmas - Rayo Vallecano 0:1

>> Halilović ponovo oduševio navijače Sportinga iz Gijona

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.