PREDSJEDNIK HAJDUKA:

Lako je Mamiću dijeliti lekcije kad osvaja trofeje s gradskim novcem

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Lako je Mamiću dijeliti lekcije kad osvaja trofeje s gradskim novcem
15.07.2014.
u 09:21
- Da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji - kaže Brbić.
Pogledaj originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, obrušio se na Hajduk u svom stilu i izazvao reakciju predsjednika splitskog kluba Marina Brbića, koja je bila staložena i potpuno realna.

- Lako je Mamiću dijeliti lekcije. Grad Zagreb mu godišnje udjeljuje četrdesetak milijuna kuna, da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji, a možda bismo i mi mogli pitati pošto je HNL?! Sad je Mamić uložio milijune eura u novu momčad, a mi nula kuna. Mi se borimo sami - rekao je Marin Brbić za Slobodnu Dalmaciju i nastavio:

- On osvaja titule s novcem što mu dodjeljuje grad Zagreb i tu nismo ravnopravni. Četrdesetak milijuna godišnje. Do 1. lipnja dali su im već 25... I tu razliku već na startu utrke nije moguće nadoknaditi.

>> Tekst u cijelosti pročitajte OVDJE.

>> Ovakav Hajduk karcinom je za Dinamo, Rijeku i cijeli hrvatski nogomet

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:46 15.07.2014.

Da, ali kad je došao Glover s lovom i namjerom ulaganja u klub, svi ste bili protiv. Sad slijedi životarenje dok za dvije tri godine ne dođe neki novi Glover, samo što će slijedeći put ponuditi još manje...

JA
JackRussell
09:59 15.07.2014.

Grad Split, bez da se uopće pita građane Splita, postao jamac hajduku za 30 milijuna kuna kredita, plaćaju im održavanje stadiona i masu drugih stvari...Brbiću pokrij se ušima!

Avatar feudalac
feudalac
10:12 15.07.2014.

...Hajduk zivi vjecno - na dug! Drzava vam je oprostila/izbrisala dug od 380.000.000,00 kuna, napravili ste "pretvorbu" u dionicko drustvo, Andabak, Kerum, Mamic...i drugi lopovi su preko vas oprali cca 80.000.000,00 kuna, grad Split ste opljackali za 30.000.000,00 kuna....i danas nemate za WC papir. Katastrofa od kluba!