Ispada li Inter

Laljak: Imamo Mamićevu podršku? Komentirat ću to na kraju sezone

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Laljak: Imamo Mamićevu podršku? Komentirat ću to na kraju sezone
21.04.2013.
u 17:57
- Kod igrača vidim volju, vidim želju. Eto, jučer smo održali trening nakon kojeg smo održali sastanak
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zaprešičkog Intera pet kola prije kraja prvenstva na posljednjem su mjestu. Za pobjedu nisu čuli pet mjeseci, 12 utakamica u nizu znaju samo za poraze i neodlučene rezultate. Od mjesta spasa dijeli ih pet bodova.

- Ti koji misle da ćemo na kraju ispasti grdo se varaju. Vjerujem u spas ne samo Intera već i Zagreba - rekao je Branko Laljak, direktor zaprešičkog kluba.

Ima li osjećaj da Inter nema podršku HNS-a, Zdravka Mamića...

- Ne želim ništa komentirati dok ne završi prvenstvo. Ponavljam, još ništa nije gotovo. Nema predaje dok ima teorije i točka.

Ali, brojke nisu na vašoj strani, Druga liga je sve bliže...

- Ljudi moji. U igri je još 15 bodova. To je jako puno. Ne znam zašto su nas svi otpisali. Uvjeren sam da imamo momčad koja će izboriti ostanak - istaknuo je Laljak, koji je ove sezone promijenio dva trenera, Iliju Lončarevića i Borimira Perkovića. Treći, Rajko Magić, još nije pronašao čarobni štabić kako ostati u ligi. U pet utakamica koliko je vodio zabilježio je tri neodlučena rezultata i dva poraza.

- Kod igrača vidim volju, vidim želju. Eto, jučer smo održali trening nakon kojeg smo održali sastanak. Popričali smo i zaključili da nije sve gotovo - rekao je Rajko Magić.

>>Split i okolica mogu imati čak tri kluba, a metropola samo dva

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.