kapetan potvrdio

Gerrard odlazi: Oproštaj neće biti lagan i nikad neću igrati protiv Liverpoola

Foto: Reuters (Ilustracija)
Gerrard odlazi: Oproštaj neće biti lagan i nikad neću igrati protiv Liverpoola
02.01.2015.
u 10:45
Ugovor veznjaku koji je na Anfieldu proveo 26 godina istječe na ljeto i nema ga namjeru produljiti.
Pogledaj originalni članak

Steven Gerrard, legendarni kapetan Liverpoola, objavio je danas kako na kraju sezone napušta klub.

Ugovor veznjaku koji je na Anfieldu proveo 26 godina istječe na ljeto i nema ga namjeru produljiti. Još nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru, no najčešće se spominje odlazak u SAD, i to u LA Galaxy ili New York Red Bulls.

– Liverpool je bio velik dio moga života mnogo vremena i oproštaj neće biti lagan. No, osjećam da je tako najbolje za klub i moju obitelj. Nastavit ću igrati nogomet, no u ovom trenutku ne mogu potvrditi gdje će to biti. Sigurno je tek da to neće biti u Engleskoj jer ne bih mogao igrati protiv Liverpoola – iznio je Gerrard u priopćenju te dodao:

– Moja odluka temelji se na želji da iskusim nešto novo te kako bih bio siguran da zbog nečeg neću žaliti nakon završetka karijere. Zahvaljujem svima u klubu, od trenera, vlasnika i suigrača na velikoj potpori u svemu ovome. Moja je velika želja vratiti se jednog dana i pomoći Liverpoolu tamo gdje će mu najviše trebati.

– Posljednja poruka ide ljudima koji Liverpool čine najvećim na svijetu – navijačima. Bila mi je čast predstavljati vas kao igrač i kapetan. Uživao sam u svakoj sekundi i iskreno želim završiti sezonu na vrhuncu – poručio je kapetan Redsa.

 

Gerrard je s Redsima osvojio 11 trofeja (Ligu prvaka, Kup Uefe, FA kup...), no ne i onaj koji je najviše želio – naslov u Premier ligi. U Liverpool je stigao kad mu je bilo 8 godina te odigrao 695 utakmica uz 177 postignutih golova.

>>Gerrard dobiva novi ugovor ako prihvati sjediti na klupi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
dinamojavolim1
11:25 02.01.2015.

zelim ti srecu gdje god nastavio karijeru