ANDY MURRAY

Legendarni tenisač završava karijeru! Otkrio kada će po posljednji put zaigrati

Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
FILE PHOTO: Wimbledon
Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
FILE PHOTO: Tennis - Practice
Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION
Laver Cup 2022 - Day Three - O2 Arena
23.07.2024.
u 10:30
Britanac je u karijeri osvojio 46 turnira pri čemu tri Grand Slama - dva Wimbledona (2013, 2016) i jedan US Open (2012). Na vrhu ATP ljestvice je proveo 41 tjedan
Pogledaj originalni članak

Britanski tenisač Andy Murray (37) najavio je prekid karijere nakon Olimpijskih igara u Parizu. Vlasnik dvije olimpijske zlatne medalje je na društvenim mrežama objavio kako će Pariz biti njegov posljednji turnir u karijeri. "Stigao sam u Pariz na svoj posljednji teniski turnir," napisao je Murray na X-u, bivšem Twitteru.

"Natjecati se za Britaniju bili su daleko najupečatljiviji dani u mojoj karijeri i iznimno sam ponosan što ću to učiniti posljednji put," dodao je. Murray je osvojio zlatne olimpijske medalje u pojedinačnoj konkurenciji u Londonu (2012) i Rio de Janeiru (2016), a ima i londonsko srebro u mixu s Laurom Robson.

Britanac je u karijeri osvojio 46 turnira pri čemu tri Grand Slama - dva Wimbledona (2013, 2016) i jedan US Open (2012). Na vrhu ATP ljestvice je proveo 41 tjedan. U Parizu, njegovim petim olimpijskim igrama, nastupit će u singlu i u parovima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.