JAVIO SE PROSINEČKI

Legendarni Žuti: Dinamo ne igra dobro, Čačić? I Bjelicu su tjerali iz kluba

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Legendarni Žuti: Dinamo ne igra dobro, Čačić? I Bjelicu su tjerali iz kluba
06.08.2022.
u 11:48
- Mislim ono, vidio sam rezultat u Varaždinu. Čim je takav rezultat u Varaždinu nije dobro. Ono što pročitam i vidim u medijima, to je to. - rekao je bivši trener ljubljanske Olimpije
Pogledaj originalni članak

Hrvatski prvak Dinamo nije uvjerljiv na otvaranju domaćeg prvenstva i europske sezone, u tome se slažu većina poznavatelja domaćeg nogometa. Ikona kluba Robert Prosinečki također smatra kako plavi ne igraju najbolje, ali poručuje kako će uprava odlučiti što je najbolje za interes momčadi.

- Mislim ono, vidio sam rezultat u Varaždinu. Čim je takav rezultat u Varaždinu nije dobro. Ono što pročitam i vidim u medijima, to je to. - rekao je bivši trener ljubljanske Olimpije za portal Net.hr.

- Gledao sam Ligu prvaka, protiv Ludogoreca, nije izgledao Dinamo baš najbolje, ali kad se dobije onda, generalno, je sve u redu. Prolazak je vrlo bitan za Europu, za ulazak u Ligu prvaka što puno znači Dinamu kao klubu, a naposljetku i HR nogometu. No, ne igraju dobro - smatra Žuti koji se ovrnuo na povike navijača 'Čačiću odlazi':

- Pa dobro, to je manje-više svugdje tako. Manje-više je svugdje isto. I Bjelici su vikali, pa je ostao. Tako je to u nogometu. -

Ponajbolji hrvatski nogometaš u povijesti već ima dosta iskustva na trenerskoj klupi, pa zašto onda ne bi bio legitiman kandidat za budućeg trenera Dinama?

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BI
billynik
12:12 06.08.2022.

Ima li još koji članak protiv Dinama i Čačića?

DU
Deleted user
21:54 06.08.2022.

Gospodin Čačić je u trenerskoj struci profesor doktor za Dotičnika.

DM
drazen.muhvic
21:35 06.08.2022.

On nije u Boliviji? Aha, trenutno je na visinskim pripremama u zagorskoj kleti...