HVALE DEJANA

Legende složne: Lovren je stoper svjetske klase

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
Legende složne: Lovren je stoper svjetske klase
22.10.2013.
u 16:45
– Siguran je na lopti, smireno izlazi iz vlastite polovice i zauzima poziciju koju mora zauzeti. Moram vam reći, Southampton u Lovrenu ima stopera svjetske klase – rekao je Gary Neville.
Pogledaj originalni članak

Analitičari Sky Sportsa, legendarni braniči Manchester Uniteda i Liverpoola, Gary Neville i Jamie Carragher biranim su riječima progovorili i o hrvatskom braniču Dejanu Lovrenu. Njegov Southampton je ove sezone u Premiershipu u 8. kola primio samo tri gola, a legendarni dvojac upravo Lovrena smatra jednim od najzaslužnijih za taj rezultat.

Kao primjer uzeli su akciju iz prvog poluvremena utakmice protiv "crvenih vragova" kada je Lovren bez problema uzeo loptu Robinu van Persieju.

– To je kvalitetna obrambena igra u kojoj nema namjere ozlijediti suparničkog igrača. Lovren uzima loptu, baca Van Persieja na travnjak, izvodi malu fintu. Siguran je na lopti, smireno izlazi iz vlastite polovice i zauzima poziciju koju mora zauzeti. Moram vam reći, Southampton u Lovrenu ima stopera svjetske klase – rekao je Gary Neville te dodao:

– On se ponašao kao dominantan igrač i lider ove momčadi.

– Većina braniča povukla bi se i branila Van Persieja, ali Lovren napada Nizozemca. I ne samo to, u toj situaciji toliko je idealno postavljen, bočno prema Van Persieju i na prstima, da može reagirati što god da u akciji uslijedi. Kamo god morao krenuti, spreman je. Tako danas igraju najbolji svjetski braniči – rekao je Carragher.

>> Lovrenu oduzeli pogodak, on tvrdi da je 80 posto njegov

>> Lovren igrač utakmice protiv Uniteda: Pokazao je vještinu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.