put do lige prvaka

Legia je plavima najveća prijetnja u trećem pretkolu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Legia je plavima najveća prijetnja u trećem pretkolu
17.07.2014.
u 08:45
Potencijalnog suparnika za tu fazu natjecanja doznat će sutra, a kao najopasniji suparnik čini se varšavska Legia kojoj je kapetan bivši igrač Dinama Ivica Vrdoljak.
Pogledaj originalni članak

Ne bi bilo dobro misliti da je Dinamo sa 2:0 protiv Žalgirisa već prošao, treba odraditi još 90 minuta u Vilniusu, ali razlika u kvaliteti očita je i plavi bi trebali u treće pretkolo Lige prvaka.

Potencijalnog suparnika za tu fazu natjecanja doznat će sutra, a kao najopasniji suparnik čini se varšavska Legia kojoj je kapetan bivši igrač Dinama Ivica Vrdoljak.

Ovisno o tome hoće li proći drugo pretkolo, mogući suparnici plavih još su Maribor (Slovenija), Partizan (Srbija), Debrecen (Mađarska), Slovan Bratislava (Slovačka), Aktobe (Kazahstan), Ventspils (Letonija), Garabag Agdam (Azerbajdžan), Helsinki (Finska) te Aalborg (Danska) koji nije igrao drugo pretkolo.

>>Dinamo pogocima Soudanija i Antolića prošao kroz 'Zelenu šumu'

>>Dinamo: Brbić svoje neuspjehe opravdava napadima na nas

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DH
dalibor.hren
09:24 17.07.2014.

Stvarno je Legija opaka. Protiv svjetski poznatog Saint Patricka je u Varšavi izvukla bod.

GI
gismund
11:38 17.07.2014.

najopasniji protivnik dinama je sam dinamo tj. neuigrana ekipa u koju je u zadnjih mjesec dana došlo 10 novih igrača! da igraju skupa bar 3-4 mjeseca bio bih siguran u prolaz protiv bilo koga od ovih, ali ovako ostaje veliki "?" kako će ekipa odigrati

ZI
ZICKLER
09:36 17.07.2014.

Volio bih da izbjegnu Partizan . Radi svima nama poznatih razloga, koji nisu baš nogometni, taj bi dvoboj bio više od utakmice( tamo vrijedi pravilo možeš izgubiti od svih , ali samo ne od njih) i to je uvijek derbi bez obzira na formu i snagu momčadi i sigurno bi na igračima Dinama bio velik pritisak i to bi bila tekma za one s dobrim živcima makar bi pobjeda nad njima bila slatka ali ot om potom i nadam se da će ih izbjeći.