DOBRE VIJESTI

Leo Messi se vraća prije derbija s Realom, bit će spreman prije roka!

Foto: Reuters/PIXSELL
Leo Messi se vraća prije derbija s Realom, bit će spreman prije roka!
05.10.2015.
u 12:53
Prve su prognoze iz katalonskog kluba nagovještavale da će se Messi s travnjaka izbivati sedam do osam tjedana, ali bit će spreman do 22. studenoga
Pogledaj originalni članak

Oporavak Lionela Messija napreduje dobrom brzinom i Barcelona očekuje da će se Argentinac vratiti točno pred derbi s Real Madridom, doznaje Goal.com.

Messi je teško ozlijedio ligamente koljeno prošloga vikenda u utakmici s Las Palmasom, a čitav je tjedan proveo na štakama. Sada prelazi u sljedeću fazu rehabilitacije i sljedeća bi dva tjedana trebao raditi po posebnom programu s fizioterapeutom Rogerom Gironesom.

Prve su prognoze iz katalonskog kluba nagovještavale da će se Messi s travnjaka izbivati sedam do osam tjedana, no iako još nitko nije ponudio točan datum povratka očekuje se da bude spreman za El Clasico koji je na rasporedu 22. studenog.

Barcelona je od ozljede najboljeg igrača odigrala dvije utakmice. Slavili su u Ligi prvaka protiv Bayera golovima Sergija Roberta i Luisa Suareza (80. i 82. minuta), a u domaćem su prvenstvu poraženi od Seville.

>> Messi se ozlijedio i pauzira 6 do 8 tjedana!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AJ
ajesmojadni
14:42 05.10.2015.

Po meni bolje da se ne forsira, što se tiče njegove karijere, a s druge strane i Luki ste prognozirali brz oporavak pa se odužilo.