MILAN TRAŽI TRENERA

Leonardo: Berlusconi i ja smo nespojivi

Foto: AFP
Leonardo: Berlusconi i ja smo nespojivi
30.04.2010.
u 15:22
Nakon što je talijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio da trener Leonardo sljedeću sezonu, unatoč važećem ugovoru, neće dočekati na klupi momčadi, oglasio se i sam brazilski nogometni stručnjak.
Pogledaj originalni članak

U izjavi za medije Leonardo, kojeg se učestalo veže uz preuzimanje klupe brazilske reprezentacije, potvrdio je neslaganja s Berlusconijem i tako, do sada najjasnije, dao do znanja da je rastanak realna opcija.

- Leonardo odlazi. Radimo na angažmanu novog trenera. Tko će on biti? Razgovaramo s nekoliko ljudi. Leonardo je bio previše tvrdoglav, a momčad je igrala loše ove sezone - izjavio je u četvrtak prvi čovjek Milana.

Brazilac je u petak dodao:

- Ne znam što je Berlusconi rekao, ali mogu vam potvrditi da nismo u dobrim odnosima. Različiti smo, možda i nespojivi.

Kandidat za Milanova trenera Marcello Lippi?    
Talijanski sportski dnevnici Corriere dello Sport i Gazzetta dello Sport u izdanjima od petka zajednički su izbornika talijanske nogometne reprezentacije Marcella Lippija povezali s AC Milanom...

Gotovo je sasvim izvjesno da će iz nekog, samo njemu jasnog razloga predsjednik kluba i talijanski premijer Silvio Berlusconi na koncu sezone smijeniti brazilskog stručnjaka Leonarda. Kako Lippi nema namjeru zadržati se na klupi talijanskoga nacionalnog sastava, mogao bi ga pokušati angažirati Berlusconi.

Upravo su takav ishod najavili talijanski izvori, naglasivši da Lippi neće biti trener, već sportski direktor s ovlastima trenera, dok bi treninge momčadi trebali voditi dosadašnji Leonardov pomoćnik Mauro Tassotti i Filippo Galli, šef klupskoga sektora za mlade nogometaše.

Lippi će prije eventualnog angažmana u Milanellu pokušati s Italijom obraniti naslov svjetskih prvaka otprije četiri godine u Njemačkoj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.