Uoči Dinamo – PSG

L'Equipe najavio utakmicu: Srpska (!?) momčad dolazi sa 18 igrača

Foto: Igor Kralj, Marko Prpić/Pixsell
L'Equipe najavio utakmicu: Srpska (!?) momčad dolazi sa 18 igrača
05.11.2012.
u 15:08
Nekoliko navijača Dinama stiglo je u Pariz, ali ne znaju hoće li moći kupiti ulaznice
Pogledaj originalni članak

Ulaznice za susret PSG-a i Dinama svakako ne spadaju u jeftinije, ali su prilično usporedive s onima koje, lošom procjenom, odredio maksimirski klub za svoje domaće ulaznice Lige prvaka (od 200 da 400 kuna). Naime, za sutrašnji susret PSG – Dinamo treba izdvojiti 45 eura (oko 335 kuna). Što baš i nije malo jer, primjerice, ulaznica za susret francuskog prvenstva koja se igra na Parku prinčeva 17. studenoga, koju PSG igra protiv Rennesa stoji 20 eura (150 kuna). Zanimljivo, PSG prodaje i ulaznice u mini-paketima, pa tako za ligaški susret s Troyesom i susret Lige prvaka s Portom zajedno stoje 100 eura (oko 750 kuna).

Nekoliko navijača Dinama stiglo je jučer u Pariz, jedna je skupina došla s obiteljima, djevojkama i dečki bi rado na utakmicu. Nemaju namjeru raditi probleme, ali ne znaju hoće li moći kupiti ulaznice jer je dogovorom Dinama i PSG-a zabranjena prodaja navijačima plavih. Pokušat će kupiti na blagajnama, ili od Francuza, a ako ne uspiju, neće plakati nego će u turistički posjet Parizu.

Francuska vlada kazala je da postoji velik rizik i da je zato dogovoreno kako nema gostujućih navijača ni u Zagrebu ni u Parizu, a navode i da je skupina od 80 navijača PSG-a išla na utakmicu u Zagreb i krenula je 24. listopada, ali je vraćena sa slovenske granice.

Francuski sportski list L'Equipe u najavi utakmice napisao je da Dinamo dolazi bez Tonela koji je izbačen iz prve momčadi te da srpska (!?) momčad dolazi sa 18 igrača.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
16:25 05.11.2012.

""Nekoliko navijača Dinama stiglo je jučer u Pariz, jedna je skupina došla s obiteljima, djevojkama i dečki bi rado na utakmicu. Nemaju namjeru raditi probleme, ali ne znaju hoće li moći kupiti ulaznice jer je dogovorom Dinama i PSG-a zabranjena prodaja navijačima plavih. Pokušat će kupiti na blagajnama, ili od Francuza, a ako ne uspiju, neće plakati nego će u turistički posjet Parizu."" ------------------------------ o cemu pise ovaj novinar?? kaze nekoliko navijaca, a onada jedna od skupina, da poludis od lupetnja !!

MI
milton
16:33 05.11.2012.

sve je to ipak Balkan

LI
liliZG
15:12 05.11.2012.

srpska, hrvatska, karabatić - francuz je pa nije,....... maria-antoaneta, više manje.....