Tottenham

Levy nudi Modriću 80 tisuća funti tjedno!

Foto: PA/Pixsell
Levy nudi Modriću 80 tisuća funti tjedno!
23.09.2011.
u 11:12
Upitno je hoće li Luka pristati na još jedan ugovor s obzirom da onaj od prošlog ljeta iz Dubrovnika Levy nije ispoštovao.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić na korak je da postane najbolje plaćeni igrač Tottenhama. Predsjednik kluba Daniel Levy sljedećeg će tjedna s njim početi pregovore i pokušati produljiti suradnju uz ponudu od 80 tisuća funti tjedno!

Podsjetimo, prošlog su ljeta njih dvojica u Dubrovniku dogovorili ugovor na šest godina za 45 tisuća funti tjedno, a novom jako podebljanom ponudom Levy ga želi zadržati što je duže moguće s obzirom na interes i ponude drugih klubova. Tijekom ljetnog prijelaznog roka htio ga je Chelsea, nudio je čak 45 milijuna eura i Drogbu, no u Tottenhamu, unatoč dogovoru, nisu popuštali. Naime, u Dubrovniku je bilo dogovoreno da naš reprezentativac može napustiti klub u slučaju unosne ponude pa je nastala svađa na relaciji Modrić – Levy zbog nepoštovanja dogovora.

Unatoč lošoj atmosferi preko ljeta, hrvatski je veznjak ostao profesionalan i sezonu počeo sjajnim partijama u dresu Spursa te zabio fantastičan pogodak u pobjedi 4:0 nad Liverpoolom prošli vikend. Jasno, na White Hart Laneu svjesni su njegove važnosti, žele ga i nagraditi za to, no upitno je hoće li Luka pristati s obzirom na prijašnja iskustva.

Dosad su u momčadi najbolje bili plaćeni William Gallas i Rafael Van der Vaart s po 75 tisuća funti tjedno.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar Topgen
Topgen
22:14 23.09.2011.

Ako mu Levy ,( ili desni... ), nudi toliko , to znaci da mu Luka donosi duplo od toga. To je cista matematika.

DR
dragogera
11:32 23.09.2011.

sad ljepo trazit da se u ugovor stavi klauzula u slucaju ponude od 50 mil funti ,igrac moze otici,pa na zimu u chelsea,po che. league

Avatar Bud Humski
Bud Humski
00:18 24.09.2011.

Jos mi ne ide u glavu da su odbili sve one novce za njega. Bilo bi mi to lakse razumjeti da su kupili jos par vrhunskih igraca, pa bih pomislio da zele napraviti nesto veliko... Ali nisu i imam osjecaj da je to osveta Levy-ja zato sto ga je Luka de facto nazvao lazovom, a istina moze biti bolnija od lazi. Luka pod hitno mora promijeniti svog agenta (zastupnika), jer da je angazirao pravog profesionalca ovakve stvari mu se ne bi desavale, i to ga kosta mnogo, mnogo novaca. Sa pravim agentom on bi zaradjivao od sponzorskih ugovora vise nego sto sada zaradjuje u Totenhamu od nogometa.