FORMULA 1

Hamilton odgovorio Vettelu: Njegovi komentari su smiješni!

Foto: Reuters/PIXSELL
Formula One - F1 - United States Grand Prix 2015 - Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America - 25/10/15Mercedes' Lewis Hamilton celebrates winning the race and the world championshipMandatory Credit: Action Images / Hoch ZweiLivepic
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
21.02.2016.
u 21:30
- To je dosta smiješno jer je on imao četiri takve godine, a ja samo dvije. Ja im neću dosađivati onoliko koliko je on drugima dok god ne dođem na njegovu razinu dominacije! - rekao je Hamilton
Pogledaj originalni članak

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton je odgovorio Ferrarijevom vozaču Sebastianu Vettelu za komentare vezane uz dominaciju njemačke momčadi u posljednje dvije sezone. Nijemac je rekao da je Mercedesova vladavina postala dosadna navijačima formule 1, ali odgovor vozača srebrnih strijela nije trebalo dugo čekati. Iako Red Bull u prosjeku nije imao toliku prednost u odnosu na svoje konkurente, trostruki svjetski prvak se osvrnuo na četiri sezone tijekom kojih je austrijska momčad osvajala naslove u formuli 1:

- To je dosta smiješno jer je on imao četiri takve godine, a ja samo dvije. Ja im neću dosađivati onoliko koliko je on drugima dok god ne dođem na njegovu razinu dominacije! - rekao je Hamilton za Sky Sports, a prenosi GP1.

S njim se složio i timski kolega Nico Rosberg koji vjeruje da bi se njegovu momčad trebalo poštovati još više.

- Svima koji to govore bih želio reći da je puno napornog rada iza nas. Nalazimo se tu jer smo najbolji ovog trenutka. Bilo bi lijepo kada bi imali malo više poštovanja prema našim postignućima.

>> Rio Haryanto prvi indonezijski vozač u formuli 1

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.