barcelona

Lionel Messi: Tužit ću Mađare, izmislili su intervju sa mnom

Foto: 'JOSEP LAGO'
Lionel Messi: Tužit ću Mađare, izmislili su intervju sa mnom
16.07.2012.
u 10:03
Argentinac će tužiti list jer su izmislili razgovor u kojem su ga nazvali gluhonijemim i u kojem je on "zahvalio Neymaru što ga je hvalio"
Pogledaj originalni članak

Barcelonina zvijezda Argentinac Lionel Messi jako se naljutio kada je doznao da je mađarski sportski list Képes Sport izmislio intervju s njim. Najbolji nogometaš svijeta razmišlja o tome da tuži novinara i urednika sportskog lista.

Képes Sport objavio je razgovor s Messijem u kojem je navodno rekao da su ga suigrači Cesc Fàbregas i Gerard Piqué u mlađim igračkim uzrastima smatrali gluhonijemim.

– Cesc Fàbregas to mi je potvrdio. U klupskoj školi La Masiji odmah sam se nakon treninga obukao i odlazio, mislili su da sam gluhonijem. Sada sam stariji i mnogo otvoreniji prema ljudima, a u svlačionici nisam više tako stidljiv – dio je navodnog Messijeva intervjua, koji je objavio Képes Sport.

Dodao je još kako je o njemu slično razmišljao i Piqué, a ulje na vatru dolila je i navodna njegova izjava u kojoj je zahvalio brazilskoj zvijezdi Neymaru što ga je javno hvalio.

– Taj intervju sa mnom nikada nije odrađen. Ništa od toga nisam rekao i tužit ću mađarski list – kazao je Lionel Messi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TA
takač1
10:22 16.07.2012.

Pa taj smo članak čitali u VLu prije dva-tri dana. Ako su mađari smeće a kaj ste onda vi ?