vatreni poručuje

Livaja: Ponosan sam što sam dio Hrvatske, iduće godine želim naslov prvaka s Hajdukom

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Livaja: Ponosan sam što sam dio Hrvatske, iduće godine želim naslov prvaka s Hajdukom
27.12.2022.
u 13:58
Splitsko božanstvo ima samo jednu želju - a to je pehar prvaka u vitrinama Hajduka, smatra da mogu dostići prednost Dinama i na kraju slaviti
Pogledaj originalni članak

Miljenik splitske publike i najveća zvijezda Hajduka, Marko Livaja, sudjelovao je na posljednjem izdanju 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović' i nastupao za Antique Bar / Duje, ali nisu uspjeli otići do kraja. U finalu su zaustavljeni od pobjedničke momčadi Kaurija, a Livaja je nakon povratka iz Katara bio glavna atrakcija. 

- Svake godine je dvorana dobro popunjena. Krivo mi je što je zadnji turnir. Dosta momaka je ovaj turnir napravio. I za mene se prvi put čulo na njemu. Sigurno ćemo ga se svi rado sjećati. Bitno da smo pomogli ljudima kojima je pomoć potrebna i da se hvala Bogu nitko nije ozlijedio i uništio karijeru - kaže Livaja nakon turnira.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Turnir 4 kafića, finale, Antique Bar&Restoran Duje - Kauri

- Kada sam se vraćao u Hajduk nisam razmišljao o reprezentaciji. Imao sam 28 godina, mislio sam da je moje vrijeme za reprezentaciju gotovo. S Hajdukom sam očekivao trofeje, i danas očekujem. Što se tiče reprezentacije sve se poklopilo, ponosan sam što sam bio dio toga - izjavio je vatreni i dodao da medalju čuva u sobi, djeca se igraju s njom. 

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Turnir 4 kafića, finale, Antique Bar&Restoran Duje - Kauri

- Sigurno još fali naslov prvaka i nema više dalje. Bilo je lijepo. Možemo žaliti za prilikom u prvenstvu. Nadam se da ćemo ove godine uspjeti nadoknaditi minus koji imamo. Imamo dobru momčad, uigrani smo, imamo dosta kvalitete. Neće biti lako. Dosta momčadi u HNL-u je kvalitetno. Ako nemate dobar dan ili ste malo lošije ušli u utakmicu možete od svakoga izgubiti. Prvenstvo je zanimljivo - zaključio je Livaja i poručio da svi u Splitu imaju samo jednu želju za 2023. godinu - titulu prvaka. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

JU
JurekJuric
15:12 27.12.2022.

Trebao si ovu želju napisati Djeda Mrazu...Čekat ćeš ti naslov prvaka još dugi niz godina moj Livaja....

BS
Blue_shirt
14:34 27.12.2022.

Pa ni turnir 4kafica nemoze osvojiti, ako za jedan od 4 igra dinamovac (Moro) a kamoli hnl. I tako ce biti dok za mlade napadace utrze 3m€ u sredinu austriske lige.

ZD
zdenkoj
20:52 27.12.2022.

Sanjaj.