Turski mediji tvrde

Livaković dogovorio odlazak iz Dinama: Turski velikan dao ponudu karijere

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
13.05.2023.
u 11:55
Livaković u Dinamu igra od 2015. Od tad je osvojio šest naslova prvaka hrvatske, a nastupao je i Ligi prvaka. Fenerbahče, drugoplasirani klub prve turske lige, ponudio mu je bitno povećanje godišnje plaće, pišu turski mediji
Pogledaj originalni članak

Dominik Livaković, vratar Dinama i hrvatske reprezentacije dogovorio je transfer u Fenerbahče, piše turski 343 Digital. Već se neko vrijeme u Turskoj spekulira o dolasku 28-godišnjaka koji je za Dinamo ugovorom vezan još godinu dana. Do ljeta 2024. godine.

Fenerbahče Livakoviću nudi godišnju zaradu od milijun eura, što je znatno povećanje u odnosu na 780 tisuća koje dobiva u Dinamu. Iznos i sam transfer dogovoreni su nakon sastanka vratarovog menadžera s predstavnicima turskog kluba, pišu turski mediji. Za sada nema informacije o iznosu odštete, ali u Livakovićevom ugovor stoji klauzula po kojoj može napustiti klub za 10 milijuna eura.

Livaković u Dinamu igra od 2015. i od tad je osvojio šest naslova prvaka hrvatske, a nastupao je i Ligi prvaka s dobrim uspjehom. Značajan uspjeh postigao je i na Svjetskom prvenstvu u Katru i s ostatkom reprezentacije uzeo brončanu medalju.

VIDEO: Dinamo dobiva veliko pojačanje: Vraća se brončani vatreni

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

JU
juma
12:25 13.05.2023.

Je li ovo neka šala? Toliko skoro zaradjuje i u Dinamu. Osim toga, otići u tursku ligu za prvog vratara reprezentacije koja je u top 10 u svijetu nije baš neki skok u karijeri.

EJ
ejStef
12:21 13.05.2023.

Hm, Dinamo bez Livakovića je skoro gol po utakmici više u vlastitoj mreži i to u HNL-u, za Europu da ne pričamo... Ako odu Livaković i Petković, to su realno 2 velika neuspjeha Šimića i Bišćana. Prvo za njih ne mogu dobiti neke velike novce, a za povećanje ugovora koliko isti eventualno traže, ne mogu dovesti nikoga niti sličnog... Nekako se svakim danom smanjuju ciljevi koje je Dinamo imao svake godine i sve je podređeno štednji jer se računa na neuspjeh... Jako dobar primjer kako se u kratko vrijeme može uništiti nešto što se stvaralo više od desetljeća. A i dalje upravni odbor u skoro istom sastavu, kriv za ovo stanje...

DU
Deleted user
12:53 13.05.2023.

Klub koji želi napredovat ne prodaje najbolje već najlošije karike!