ČEKAJU I CHELSEA I CITY

Liverpool drži sudbinu u svojim rukama, a Anfield 'grmi': Osvojit ćemo naslov

Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool
Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool
Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool
Foto: Reuters (Ilustracija)
Liverpool
31.03.2014.
u 11:09
- Igrati kao što smo mi igrali protiv Tottenhama od prvog zvižduka je fantastična stvar. Ponosan sam na igrače. Samouvjereni smo, igrači su mirni i koncentrirani na svoj posao - rekao je Rodgers.
Pogledaj originalni članak

24 godine Liverpool čeka na naslov engleskog prvaka, a kako ove sezone igraju igrači Brendana Rodgersa, čini se da su ove sezone tom ostvaranje bliže nego ikad.

Do kraja Premiershipa ostalo je šest kola, a Liverpool je vodeća momčad lige sa 71 bodom, dva više od Chelseaja i četiri više od Manchester Cityja, međutim 'građani' imaju dvije utakmice manje. Ipak, ni to ne predstavlja problem 'redsima' jer na Anfield stižu i Chelsea i City, pa oni sami drže sudbinu u svojim rukama. Naime, pobjede u svim utakmica do kraja prvenstva vraćaju naslov na Anfield nakon 24 godine. I dok navijači sve glasnije razmišljaju o naslovu i s tribina poručuju: 'Osvojit ćemo naslov', trener Rodgers smiruje situaciju.

- San naših navijača je naslov, ali ja ne razmišljam o njemu. Mene zanima samo kako da spremim momčad da igra dobro i sljedeću utakmica i da nastavimo pobjeđivati - rekao je Rodgers.

Liverpool ima sedam uzastopnih pobjeda u Premiershipu, a posljednja 'žrtva' bio je Tottenham, koji je u nedjelju deklasiran na Anfieldu 4:0.

- Igrati kao što smo mi igrali protiv Tottenhama od prvog zvižduka je fantastična stvar. Ponosan sam na igrače. Samouvjereni smo, igrači su mirni i koncentrirani na svoj posao - zaključio je trener 'redsa'.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Raspored Liverpoola, Chelseaja i Man. Cityja:

Liverpool: West Ham (G), Manchester City (D), Norwich City (G), Chelsea (D), Crystal Palace (G), Newcastle (D);
Chelsea: Stoke City (D), Swansea City (G), Sunderland (D), Liverpool (G), Norwich City (D), Cardiff City (G);
Manchester City: Southampton (D), Liverpool (G), Sunderland (D), WBA (D), Crystal Palace (G), Everton (G), Aston Villa (D), West Ham (D)

>> Liverpool razbio Tottenham i preuzeo vrh Premiershipa

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.